Kokulu kılıç olsun ama fazla kafa yapanından olmasın.İçine kumda koyayım mı? :/
Kokulu kılıç olsun ama fazla kafa yapanından olmasın.İçine kumda koyayım mı? :/
Çoğunluk pek bir işe yaramayacağını düşünüyordu o yüzden öyle dedim. Yoksa bana görede boşu boşuna almamıştır o eğitimi. İlla ki bir işe yarayacak.Luffy zaten hasar verecek.
Biz değil seri konuşuyor.
Aynen açıklamasını yaptı ne var, insanlar yanılabilirBen seni destekleyeyim sen beni banlat vay beee
O gün Kaido'yu övenlere Kaido fanı olanlara bir bak bakalim. Bugün aynı adamlar Oden fanı. Pusulaları güç olmuş bu arkadaşların.Korsanfan yine şaşırtmadı.Oden çok güçlü adammış deneceği yerde kaido balonmuş deniyor.Luffye tek atarken de 7 kez yenildiğini biliyordunuz öve öve bitiremiyordunuz ama.O yenilgileri 8 yaşında yaşadığını sanmıyordunuz herhalde.
Onun yolunu yapıyor zaten niye bunları herkesin içinde açık ediyorsun yiyemeyecek şimdi ekmek oradan.
Reis içine Enma koyayım müthiş bir şeyKokulu kılıç olsun ama fazla kafa yapanından olmasın.
Hahaha İşte bu senden bunu bekliyorumAynen açıklamasını yaptı ne var, insanlar yanılabilir
Oden güçlü ama 5 yıl boyun eğmesi zorumuza gitti. 5 senede bir plan düşünmemiş. O ihtiyarı Raizo aradan çıkarırdı; adam suikastçı güyaKorsanfan yine şaşırtmadı.Oden çok güçlü adammış deneceği yerde kaido balonmuş deniyor.Luffye tek atarken de 7 kez yenildiğini biliyordunuz öve öve bitiremiyordunuz ama.O yenilgileri 8 yaşında yaşadığını sanmıyordunuz herhalde.
Onun yolunu yapıyor zaten niye bunları herkesin içinde açık ediyorsun yiyemeyecek şimdi ekmek oradan.
Bu dediğin doğru tabii korsanfan güce ve imaja tapıyor karakterler açısından.Ben sadece Yuba’yı bilgilendirmek istedim çomak sokmasın diye.O gün Kaido'yu ovenler Kaido fanı olanlara bir bak bakalim. Bugün aynı adamlar Oden fanı. Pusulaları güç olmuş bu arkadaşların.
Oden'den kalan Enma'yı da ben bi kokladım~ Mr. BushidoReis içine Enma koyayım müthiş bir şey
Hahaha İşte bu senden bunu bekliyorum
Ahahaha, eyvallah. Bazen insanın ne diyeceğini iki kere düşünmesi gerekebiliyor.Reis yavaş