Chopper’ın ataları yapmıştır.Bu arada Oden'gile sargı işini kim yaptı? Ben sanmıyorum ki Orochi ya da Kaido'nun bunlara doktor gibi bi şey göndereceğini. Benim de düşündüğüm şeye bak. Ne hallere düştük
Chopper’ın ataları yapmıştır.Bu arada Oden'gile sargı işini kim yaptı? Ben sanmıyorum ki Orochi ya da Kaido'nun bunlara doktor gibi bi şey göndereceğini. Benim de düşündüğüm şeye bak. Ne hallere düştük
Normal olan bu zaten sadece arada 10 saat sonra filan yazısı bekliyordum.Şimdi kendinizi 6-7 bölüm önce hayal edin ve birinin size ''Kaido, Odene tek attı.'' dediğini düşünün...
Oden'in son paneldeki hali de çok karizmatik ya. Kaliteli versiyonu çıksa da avatar yapsam. Sargı çok yakışmış reisime.Bu arada Oden'gile sargı işini kim yaptı? Ben sanmıyorum ki Orochi ya da Kaido'nun bunlara doktor gibi bi şey göndereceğini. Benim de düşündüğüm şeye bak. Ne hallere düştük
Belki de Oda sırf o sahne için Oden'e kaybettirdi. Ah sen yok musun be Goda. Yine yaptın yapacağınıOden'in son paneldeki hali de çok karizmatik ya. Kaliteli versiyonu çıksa da avatar yapsam. Sargı çok yakışmış reisime.
Oda Luffy'nin net hakkını yemistir, net yani.Senin Luffy’nin resmi avukatlığını yapan fanlara havale ediyorum. Ağır konuştun.
Bence de baya patladı. Linlin kadar yokmuş kendisi.
Olsun serinin ana karakterine tek atmış öyle diyorlar.
Patladı diyenler de ya Odenci ya da kılıçcı bakıyorumda!Net patladı. Patladı diyemeyen lobicilik yapıyordur!!!
Bu çocuk Oda'nın zaman atlaması sonrası yarattığı tüm karakterlere bedel:Abi One Piece'in en leş arcı bile tokatlar Kimetsu denen popüler kültür balonunu yapma sen de. Kılıç ustalarına değer verilen bir seri deyince kore serisi falan önereceksin sandıydım.
Kalkıp devam etsede yenemezdi. Yetersiz hali Odene tek atıyorsa yonkou hali... One piece i direk teslim edelim yani Luffy uğraşmasın boşa Kk olmak için.Normal olan bu zaten sadece arada 10 saat sonra filan yazısı bekliyordum.
Burada anormal güçlü olan Oden.
Kalkipta devam etse yine yenerdi.
O yüzden böyle yenildi bence.
Rayleight'ten filan bile güçlü olabilir.
Kaido bildigin yetersiz kalıyor yanında. Bence karşılıklı yenme şansı vermemiş E.oda.
Oha, büyük resim kursuna gittiğini bilmiyordum.Belki de Oda sırf o sahne için Oden'e kaybettirdi. Ah sen yok musun be Goda. Yine yaptın yapacağını
Zaten Luffy ejderha formunu yendi. Aksini düşünen yoktur bence.Oda Luffy'nin net hakkını yemistir, net yani.