http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/92/923/page/14Standart derken? Standart halinde yedi zaten.
Mangayı bir daha oku istersen.En kuvvetli formunda yedi.
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/92/923/page/14Standart derken? Standart halinde yedi zaten.
Böyle dövüş çizecekse hiç çizmesin bence.Zamanında demiştik bu Oda güç dengelerini falan bizim gibi önemseyip düşünmüyor. Ne de olsa kalem onda. Adam dövüş çizmeyi sevmiyor nasıl bir saçmalıksa bu ama bu bir gerçek. Hikayem yürüsün kafasında nasıl olsa okuyacaklar diyor. Yoksa şu yaptıkları okuyucuya hakaret bence. Gerçekten insanın ister istemez siniri bozuluyor.
Kaido vurduktan sonra ki haki çarpışması efektleri süs o zaman. Hadi öyle olmadı diyelim, senin dediğin gibi oldu. Geleceği görebilen Luffy(!) kendisine uçarak gelen Kaido’ya karşı dümdüz bekliyor yani. Peki.Kafaya vurduğu icin değişen bir şey yok. Daha doğrusu yüzüne vurduğu için.
Zaten çizmemiş işte. Kılıç çarpıştırmanın bir tık fazlası var sadece :/Böyle dövüş çizecekse hiç çizmesin bence.
Ben şu saatten sonra eğlenceme bakarım. Hikaye örgüsüne bakarım. Her dövüşte mantık arama işini başkalarına bırakıyorum. Benden bu kadar.Oda'nın da hesap ederek çizdiğini hiç sanmıyorum zaten. :/ Millet burada Akainu-Wb'li sahneleri örnek vermiş de işte eser sahibinin pek umrunda değil bence. Çok detaya girmeden düz bakıp düz yorumlamak lazım aslında.
Biliyorum ya. Bunlar hep kısır döngü. O yüzden ben salıyorum artık. Luffy vs Zoro muhabbetlerini zaten bırakmıştım, artık diğer karakterleri de bırakıyorum. Güç tartışması yapmamaya çalışacağım artık. Hikaye ve kişilik tartışmaları daha mantıklı.Vallaha biz bazılarının ağzından yazıyoruz o zamanların geri dönüşü bu hacı. Ne ekilirse o biçilir. Luffy tek yediğinde az şeylere maruz kalmadık forumda.
Neyse yetiş ya Luffy diyorum daha da bir şey demiyorum.
Kınların en üst sınırı Jack gibi duruyor zaten. Queen ve üstü onları aşar.Denjiro"dan beklentim çok yüksekti. Adam Queen"e dalmış. Üstüne üstlük Kanjuro"yla birlikte.
Bir tık altı diyecektin herhalde. Silahlar birbirine bile dokunmuyor. Sırayla birbirlerine vurmuşlar :lZaten çizmemiş işte. Kılıç çarpıştırmanın bir tık fazlası var sadece :/