Ona bağlıyoruz zaten kanka DDİşte tek atmasını da dikkat dağınıklığına bağlayabiliriz. Oden'in de böyle bir dezavantajı varmış. İki taraf da vurdu mu affetmeyen tipler olarak resmedilmiş.
Ona bağlıyoruz zaten kanka DDİşte tek atmasını da dikkat dağınıklığına bağlayabiliriz. Oden'in de böyle bir dezavantajı varmış. İki taraf da vurdu mu affetmeyen tipler olarak resmedilmiş.
En zayıf hali? Kim diyor bunu?Oden>Kaido nasıl oluyor yalnız ?.Oden gidip yarmış ama Dragon Kaido'yu.En zayıf halini yani.O değil adam base haliyle tek atmış.Hibrit formuyla vursa öldürecekti herhalde.Luffy'nin yediği darbede Oden'in yediği darbeden çok daha güçlüydü ayrıca.
Aynen öyle. Mr.1 dövüşünde yaptığı, başlangıç seviyesi bir şey.O kağıt olayı zaten hakinin tanımı. Hyogo anlatıyordu bizim Wano'da hakiye Ryo denir diye. Sonrasında kağıt örneğini veriyordu.
Neyi ayarlıyor, neye ayarlıyor bilmiyoruz ki? Amaaan. Hepsi saçmalık. Umurumda değil artık. Ben artık cidden girmeyeceğim bu işlere. Bu Oda adam olmaz.En üst düzey de onda(kağıt kesme) ayarlayabiliyorsan, en üst düzeyde de hayli hayli seviyesini ayarlarsın bence. Sonuçta giriş koşulu kağıt kesme meselesi gibi.
E tamam işte ben de zaten demiyorum ki Kaido>Oden diye. :/ İki tarafı da şu dandik bilgiler üzerinden gömmek mantıksız diyorum sadece.Ona bağlıyoruz zaten kanka DD
Kaido'nun gürz saldırısı biraz ağır. Oden kaçamasa bile haki ile absorbe edebilir bence.Kaido bir açık bulabilir mıydı bulamaz mıydı asıl soru bu olmalı. Kaido'nun Ejder formunda iken savunmasız kaldığını Luffy karşısında iken de görmüştük. Oden o formuna sağlam yara veriyor ama yeterli olmuyor. Kaido ise bir vuruş ile Oden'i indirebilecegini gösteriyor. Ama açıklar var. Kaido Oden'in dikkati dagilmasa da açık bulabilip yine de aynı vuruşu yapabilir miydi? Felan gibi sorular ortaya çıkıyor.
Katakuri vs Luffy'e kurban olayım. Orada hakiler , b.hakiler , k.hakilee havada uçuşuyordu. Onun çeyreği kadar ayrıntılı bu savaşa cizse bile yeterdi.
Ben.Ejder formundayken yaptığı saldırıdan Luffy kaçıp ağzına ağzına vurdu bunun.Aşırı yavaş ejder hali Kaido'nun,gözlemi zaten muhtemelen iyi değil.Saldırılara oldukça açık oluyor yani.En zayıf hali? Kim diyor bunu?