Üye silindi 1004
Zaten içip içip ergenlik çağındaki kız çocuğu gibi ağlıyor. Bence Moria baya ağırına gidecek şeyler yapmış buna. Hıncından adamın tayfayı kesmiş.Yıllar sonra Momo'nun günlüğünden: "O gün Kaido'yu önce ağlattık sonra kestik."
Zaten içip içip ergenlik çağındaki kız çocuğu gibi ağlıyor. Bence Moria baya ağırına gidecek şeyler yapmış buna. Hıncından adamın tayfayı kesmiş.Yıllar sonra Momo'nun günlüğünden: "O gün Kaido'yu önce ağlattık sonra kestik."
Yani o isimlerde önemsiz şahıslar değil olamaz da ama beklenen bir isim var ortada Alt yapısı hazırlanıyor bakalım neler olacak.Ben ikna oldum hahahah
Bizim bu isimlerede saygımız sonsuz reis biliyorsun
wow bu kadar hızlı toxic olacağını düşünmemiştim :d ben bu tartışmanın bi ögesi değilim bbayYok reyis ben Ryuma gibiyim tek başıma hallediyorum her şeyi. Sen Lütfü tarafına git malum yardım almayı sever Lütfü
Tabi canım lafım yok onlara beklenen isim var, mesela miras kalan iradeler varYani o isimlerde önemsiz şahıslar değil olamaz da ama beklenen bir isim var ortada Alt yapısı hazırlanıyor bakalım neler olacak.
Puhahah la Ryuma yorumuma mesaj attın sandım göz yanılması hemen küsmewow bu kadar hızlı toxic olacağını düşünmemiştim :d ben bu tartışmanın bi ögesi değilim bbay
Aynen öyle birilerinin sırtlayıp taşıması gerekli.Tabi canım lafım yok onlara beklenen isim var, mesela miras kalan iradeler var
Ryuma olsa bariyeri kuran adamı nasıl Zoro Moneti kitlediyse öyle kitler Orochiyi adamlarını anında yok eder. Kaidonunda kafayı koparırdı. Ryuma çok zeki olduğundan mı? Hayır. Mantık basit düşman mı var ortada kaldır. Düşmanın dediğini niye yapıyorsun salak Oden.Yalnız o değil de Ryuma olsaymış TEKTE kellesini alırmış Kaido’nun
Luffy ve Zoro elele diyoruzAynen öyle birilerinin sırtlayıp taşıması gerekli.