Oden'e olan soğukluğum düşüncelerimi gölgeliyor mu acaba diye düşünmüştüm ama sen bile böyle düşündüğüne göre sorun yok demektir. :/ Saka reise selam olsun.Sakazuki alır.
Oden'e olan soğukluğum düşüncelerimi gölgeliyor mu acaba diye düşünmüştüm ama sen bile böyle düşündüğüne göre sorun yok demektir. :/ Saka reise selam olsun.Sakazuki alır.
alamazdı oden yaşasaydi şuan yonkou seviyesinde olurdu şuanki sakazuki 20 yıl önceki odeni alırdı ona lafım yok.Sakazuki alır.
Akainu'nun bir Yonkou'dan aşağı kalır yanı yok. Akainu arkasından gelip bütün ofkesiyle kendine geçiren WB'ye karşı atak yapıp kafasının bir kısmını alıyor.Oda'nın işleri.
@Smoker Oden yaşasaydı ve bugün vs atsalardı?
Akainu için ben de böyle düşünmeye başladım son zamanlarda. Denizcilerden Garp ve Sengoku zirve güçlerle çarpışabiliyorsa şimdiki nesilden niye kimse yapamasın bunu?Akainu'nun bir Yonkou'dan aşağı kalır yanı yok. Akainu arkasından gelip bütün ofkesiyle kendine geçiren WB'ye karşı atak yapıp kafasının bir kısmını alıyor.
Neden Shinobu değil ? Saçı bile aynı.Ama baksana kızın yürüyüşüne, duruşuna. Tam bir Smothie coolluğu var.
Oden çok güçlüymüş onlar için o yüzden oyalamışlar 5 sene.Kaido gücü yetmez diye bekletmiş mi Oden'i 5 sene?
Bu bilgi Moria’yla benim arada hşşşşş!!Tahminin de vardır senin. :/
Fotoğraftaki kızın yüzünde yara var sanki? Ayrıca pp ye selam.Shinobu olabilir.