Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadığım Kaido hater lar neden zayıf yanını bulup hep aynı yerinden saldırıp duruyorlar.Evet kimse böyle kalleşlik yapacağını tahmin edemedi.İşin içine çoluk çocuk karıştırmayacaktı.Bu durum ama Kaido nun gücünü eksiltmez.O dönem ezik denilen Moria bile ordusunun çoğunu yok etmiş.Kaido o yıllar şimdiye göre ciddi zayıftı.Bunu diyen ben değilim Oda mangada söyletiyor.Mantıklı olanıda o.Kaido yenilseydi şaşırmazdım yenseydi asıl şaşırırdım.Başkarına gelince 2 yılda bile über kuvvetlenenler Kaido ya gelince olurmu hep yerinde sayacak.
 
Geçen yıl Sanji yıllı mıydı? Bu tartışmaya açık. Fakat bu yılın ismi Moria yılı. Moria o kadar asist yapmış fakat Oden bir embesil olduğundan golü 90’a takamamış.
Kaido'nun sevdiği bir adamının gölgesini ve bedenini almış mıdır acaba reis? Şu savaşta onu çıkarsa da Carmel Ana görmüş Bigmom kıvamına getirse Kaido'yu. :rolleyes:
 

Üye silindi 1004

Kaido'nun sevdiği bir adamının gölgesini ve bedenini almış mıdır acaba reis? Şu savaşta onu çıkarsa da Carmel Ana görmüş Bigmom kıvamına getirse Kaido'yu.
Hz. Roronoa Zoro’dan, Enma’yı yiyince zaten o hale gelecek. Fakat dediğin olsa çok güzel olurdu loser gibi ağlardı Kaido. :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık