Yok reyis ben Ryuma gibiyim tek başıma hallediyorum her şeyi. Sen Lütfü tarafına git malum yardım almayı sever Lütfüreyiz çok iyi gidiyorsun, destek lazımsa söylersin burdayım.
Yok reyis ben Ryuma gibiyim tek başıma hallediyorum her şeyi. Sen Lütfü tarafına git malum yardım almayı sever Lütfüreyiz çok iyi gidiyorsun, destek lazımsa söylersin burdayım.
Hahaha"Ne kadar da iri bir kertenkele."
Sevdikleri karakter seri başından beri sayısız kez kılıç değiştirdiğinden onlar da artık bu değişiklikleri basit görüyor işte. Bir de her kılıç Yoru olacaktı zamanında...Ya işte kılıç ustaları araba yarışcıları gibi daha iyi araba daha çok güç ama kontrol ve ustalık istiyor, daha iyi kılıç farketmez diyenler torosla ferrari geçerim diyenler gibi ciddiye alamıyorum şahsen.
Carrot daha dünkü çocuk ya. O değil.Ben Carr
Ben Carrota benzettim
Altyapısı olsa biraz o diyeceğim ama şu anlık zor. Kız bir de etraftakilere bir şeyler söylüyor orada. Smothie neden bir anda gelip Wano'da bir şeyler yapmaya çalışsın...Ne demek yuklenmez?
Ben Orochi yerinde olsam Oden’i Kuri belediyesine zehirletirdim.Yavaş yavaş olayı Ryuma'ya getirdiler. Oden'i o yüzden övüyorlar ya. Yoksa Oden'i ipledikleri yok.
Benim aklımda bile yoktu. Umut verdin şimdiAltyapısı olsa biraz o diyeceğim ama şu anlık zor. Kız bir de etraftakilere bir şeyler söylüyor orada. Smothie neden bir anda gelip Wano'da bir şeyler yapmaya çalışsın...
Ama baksana kızın yürüyüşüne, duruşuna. Tam bir Smothie coolluğu var.Benim aklımda bile yoktu. Umut verdin şimdi
Bunlar böyleyken Roger nasıl bir hayvanmış öyle.Yavaş yavaş olayı Ryuma'ya getirdiler. Oden'i o yüzden övüyorlar ya. Yoksa Oden'i ipledikleri yok.
Odennn korktun muu? Zorooo Korktun muu? Ryumaaa korktun muu? Korkmadın mı? HahahaYavaş yavaş olayı Ryuma'ya getirdiler. Oden'i o yüzden övüyorlar ya. Yoksa Oden'i ipledikleri yok.