Kaido bile Wano halkına Oden'den fazla güvenmiş. Yıllarca denizde kalınca milletinin gücünü unutmuş resmen Oden.
Şimdiye kadarki çizimleri arasında en karizması bence.Nedense, Oden'in şu hali çok karizma geldi bana. Adamın yamulmuş hali, normal halinden daha karizmatik.
Bunu avatar yapabilirim.
Bence de öyle.Şimdiye kadarki çizimleri arasında en karizması bence.
Görmedinmi adam bale yaparken millet nasıl tiksintiyle bakıyor, Bon clay bile olsa orda kınardı Odeni.Kaido bile Wano halkına Oden'den fazla güvenmiş. Yıllarca denizde kalınca milletinin gücünü unutmuş resmen Oden.
Gelecek son flashbackin bitmesini istiyorum. Hakkaniyetli ve gömmeden yazacağım. Gömmeme gerek kalmadı çünkü.@Yubashiri-sama oden konusu gelmeli artık.
Yahu hangisi adamın derisini kesip geçmiş? Hala neden bahsettiğimi anlamıyor gibi konuşuyorsun. Enma'dan başkası kesene kadar tabi ki sadece Enma kesiyor diyeceğim. Çünkü bunu mangaka söylüyor. Kaido'yu kesen kılıç olarak anlatılıyor. Sanki bunları kafamdan uyduruyorum yav.Ben de onu diyorum. Sonuç olarak zarar verilebiliyor. İlla kesici alet kullanılması şart değil. Enma'dan daha üst düzey kılıçlar da var. Sadece Enma kesebilir çünkü tek yarası Enma tarafından açılmış cümlesindeki mantıksızlığı ve beyin tutulmasını göremiyor musun?
Hem onu da geçtim Enma'yı kullanabilmek, hem de Oden'in seviyesinde ve hakimiyetinde kullanabilmek asıl önemli olan. Bir kılıç ancak sahibinin onu kullanabildiği kadar güçlü olur. Sen sırf Oden'e hakkını vermemek için tüm işi Enma'ya yüklüyorsun. Aynen Oden YK2 seviyesi bir adam. Hangi komutan eline o kılıcı alsa o yarayı açardı. Bu çok mantıklı değil mi?