EskiSen de yaşlı seviciligi var ha.
EskiSen de yaşlı seviciligi var ha.
Ben de onu diyorum. Sonuç olarak zarar verilebiliyor. İlla kesici alet kullanılması şart değil. Enma'dan daha üst düzey kılıçlar da var. Sadece Enma kesebilir çünkü tek yarası Enma tarafından açılmış cümlesindeki mantıksızlığı ve beyin tutulmasını göremiyor musun?Şu an seriye 970'inci bölümden itibaren başlayan birisi gibi konuşuyorsun. Kaido denen zat;
-7 kez yenilmiş,
-Denizciler ve 4 imparatora 18 kez saldırıp yakalanmış/yenilmiş,
-Sayısız kez işkence görmüş,
ama bu kadar şeye rağmen bildiğimiz/gördüğümüz bir yarası bile var mı? Yok. Eeee peki hangi dövüşten yarası var? Oden. Ne ile? Enma ile. Sen bunu bana açıkla, ben tamam ben hatalıyım derim zaten. Ama daha sende bile cevabı olmayan soruların cevabı mangada verilmiş gibi konuşup üste çıkmaya falan çalışma.
Ha diyorsan ki ne Denizciler'de, ne de herhangi bir korsanda Oden'deki gibi haki yok, o yüzden zarar veremediler, amenna.
Hala kim olduğu belli değil bende çok merak ediyom göreceğiz bakalım kimmiş.
Bu resimdeki kız belli oldu mu? Smothie'ye benzettim nedense.
Var.Ara varmı haftaya bilgisi olan?
Nedense, Oden'in şu hali çok karizma geldi bana. Adamın yamulmuş hali, normal halinden daha karizmatik.
Çevir kazı yanmasın
@Yubashiri-sama oden konusu gelmeli artık.Kaido: Evet bu doğru Worororo herşey bi yalandı. Zamanında dezavajlı bir durumda olduğumuza karar verdik, sen yeni Wanoya dönmüştün ve eğer Hyoguroyla birleşseydin bütün Wano samurayları ve adaletli halkı senden yana olacaktı. Böyle bir mücadele bizim için zor olurdu adam sayımız az olduğundan.
Koduğumun salak Odeni. Aptal herif oh oldu sana. Öyle mal mal dans edeceğine vatan millet Sakarya diyip dalsaydın ya sığır.