Ben benzetemedim şahsen bide Denjironun sol kaşında yara var.Zoro'nun dojo hocası işte
Ben benzetemedim şahsen bide Denjironun sol kaşında yara var.Zoro'nun dojo hocası işte
Hocaya başından beri daha çok benziyor zaten. O hedef şaşırtmak için bence.Ya bana da öyle gelmişti şimdiye dek ama pek benzetemedim son halini. Hocaya daha çok benziyor.
Mesajlarımı kontrol ettim. Şakalar dışında gömmemişim. :SOden'e laf edenler yarın ağlamasın.
Bilemem ne tetiklenir ama bu arc Oda Zoroyu kıracak benden söylemesi.Zoro çıplak dans ederse Lady Killer yeteneğinin 2 kat bonus veren pasifi tetiklenir.
Zoro bu arc kendi kanında banyo yapacak gibi. Yapsın da zaten.Bilemem ne tetiklenir ama bu arc Oda Zoroyu kıracak benden söylemesi.
Semimaru prime halinde net Roger ve WB üstü.Hyogoro amcadan hep bi Kakashi enerjisi almıştım. Boşuna değilmiş. Aynı pratik eğitim anlayışı ve kederli geçmişe sahip. Üstüne aynı yakışıklılık ve hızlı eğitimcilik.
Kurozumi Semimaru > Roger
Ölüsü Oden'i maymuna çevirmiş. Beyazsakal'la Roger daha Oden'e tek atamıyor.Semimaru prime halinde net Roger ve WB üstü.
Bu arada herkes sinirli bi Denjiroda değişik ifade var. Denjironun ifadeyi tam adlandıramadım... Kikuda hafif korkuyormuş gibi.