Kyoshiro o, güven bana.Denjiro Kyoshiro'ya hiç benzemiyor ya. Koushirou hocamız Wano'ya gelip Enma'yı kontrol etmekte zorlanan Zoro'ya son bi ders verecek galiba.
Kyoshiro o, güven bana.Denjiro Kyoshiro'ya hiç benzemiyor ya. Koushirou hocamız Wano'ya gelip Enma'yı kontrol etmekte zorlanan Zoro'ya son bi ders verecek galiba.
Montblanc Norland ve Kalgara kadar ağlatmaz bence. Zaten Law/Cora'dan beri ağlatamıyor Oda.Oden'e laf edenler yarın ağlamasın.
Zoro zaten aldı Oden abisinin kılıcını onun gibi Orochiyede daldı kızlada yattı bi çıplak dans etmediği kaldı onu da yaparsa tam Oden olacak.Denjiro Kyoshiro'ya hiç benzemiyor ya. Koushirou hocamız Wano'ya gelip Enma'yı kontrol etmekte zorlanan Zoro'ya son bi ders verecek galiba.
Kaido'yu kesmesini unuttun reis.Zoro zaten aldı Oden abisinin kılıcını onun gibi Orochiyede daldı kızlada yattı bi çıplak dans etmediği kaldı onu da yaparsa tam Oden olacak.
Her neyse Hyogoro reis büyük potansiyel, üzüntüden çekmiş birde chibi Luffy gibi olmuş.Reyiz içten yanmalı öğretmiyor. O akışı öğretiyor.
İsterse Kaidoyu suşi yapsın çıplak dans Zoronun karizmayı bitirir, gerçi Zoro çıplak sumoda kesmiyo bunla bi alaka varmı acaba?Kaido'yu kesmesini unuttun reis.
Zoro'nun dojo hocası işteBence de benzemiyor da o zaman Denjiro nerede ?
Öyle teoriler var cidden .. Her şey olabilirZoro'nun dojo hocası işte
Zoro çıplak dans ederse Lady Killer yeteneğinin 2 kat bonus veren pasifi tetiklenir.İsterse Kaidoyu suşi yapsın çıplak dans Zoronun karizmayı bitirir, gerçi Zoro çıplak sumoda kesmiyo bunla bi alaka varmı acaba?
Ya bana da öyle gelmişti şimdiye dek ama pek benzetemedim son halini. Hocaya daha çok benziyor.Kyoshiro o, güven bana.