Bazı haterlere de gün doğdu şimdi, yalan yok.76 sayfa herkes üzüntüsünden etti zaten..
Bazı haterlere de gün doğdu şimdi, yalan yok.76 sayfa herkes üzüntüsünden etti zaten..
Oden yeterince lafı hak etti zaten. Ölümüne üzüleceğiz o ayrı mesele. Oda en azından o işi iyi becerecektir.Oden'e laf edenler yarın ağlamasın.
Odeni pek sevmesem de bari bari ve dans olayı zoruma gitti valla.Bazı haterlere de gün doğdu şimdi, yalan yok.
Sende yazdın galiba Oden'i köçek ettiler diye hatta forumda en son yazmasını beklediğim adamdan görünce şaşırdım,sen yarım yamalak spoilerı kaale almazsın.Oden'e laf edenler yarın ağlamasın.
Sanjinin durumu anımsattı bana Orochi sevdikleriyle rehin almış onu galiba, gene kesseydi Orochiyi en azından 20 yılda ölenlerden az kişi ölürdü yazık uzun vadeli düşünememiş iradesi zayıf kalmış. Sonuçta ben sevemedim Odeni nedense bu kadar gururunu ayaklar altına alacaktıysa Rogera yalvarsaydıda bu işi çözseydi yazık etti kendine ve milletine.Oden'e laf edenler yarın ağlamasın.
Ben fb'nin tüm duygusu ölecek diye korkmuştum. Haftalardır kendimi Oden'in ölümüne hazırlıyorum. Resmen epik olacak. Onun bozulmasından korktum bayağı. Neyse ki yanlış anlaşılmalar olmuş.Odeni pek sevmesem de bari bari ve dans olayı zoruma gitti valla.
Bence de benzemiyor da o zaman Denjiro nerede ?Denjiro Kyoshiro'ya hiç benzemiyor ya. Koushirou hocamız Wano'ya gelip Enma'yı kontrol etmekte zorlanan Zoro'ya son bi ders verecek galiba.
Reyiz içten yanmalı öğretmiyor. O akışı öğretiyor.Hyogoro amca neden 9 kında değilmiş acaba ? O da anlamış çöp olduklarını reis Luffy e içten yanmalı haki öğretiyordu, fazla gelirmiş onlara peh..