Zoro ve yol göstermeyi aynı cümlede kullandıysan gönül rahatlığıyla sıfır diyebilirim.Aaa çok ayıp reyis. Zoro’nun doğruları kaç kere Luffy’e yol gösterdi
Zoro ve yol göstermeyi aynı cümlede kullandıysan gönül rahatlığıyla sıfır diyebilirim.Aaa çok ayıp reyis. Zoro’nun doğruları kaç kere Luffy’e yol gösterdi
Yoluna ışık tutuyor diyelim o zamanZoro ve yol göstermeyi aynı cümlede kullandıysan gönül rahatlığıyla sıfır diyebilirim.
Orada bir hinlik var şuana kadar tanıdığımız Oden'e aykırı bir davranış bakalım vardır elbet bir sebebi ama hislerime göre Oden'in başına bayağı zorlu bir dert gelmiş gibi.Yalnız ben Hyogoroya aşırı üzüldüm be... Adam hayatını Wanoya adamış karısını çocuklarını deşmişler sonrası hapiste işkence... Oden ve 9 kın 5 sene niye bekledi bakalım.
Bu adam Wbye Rogera kafa atmış adam. Yani aşırı sağlam bi sebep bulması lazım... Zaten kendi suçu Wanonun bu hale gelmesi birde koruyamamış...Orada bir hinlik var şuana kadar tanıdığımız Oden'e aykırı bir davranış bakalım vardır elbet bir sebebi ama hislerime göre Oden'in başına bayağı zorlu bir dert gelmiş gibi.
One piece serisi her şeyi kaba güçle elde edilebileceğin bir seri değil yalnız...Bu adam Wbye Rogera kafa atmış adam. Yani aşırı sağlam bi sebep bulması lazım... Zaten kendi suçu Wanonun bu hale gelmesi birde koruyamamış...
Yalnız ben Hyogoroya aşırı üzüldüm be... Adam hayatını Wanoya adamış karısını çocuklarını deşmişler sonrası hapiste işkence... Oden ve 9 kın 5 sene niye bekledi bakalım.
Hyogoro amca neden 9 kında değilmiş acaba ? O da anlamış çöp olduklarını reis Luffy e içten yanmalı haki öğretiyordu, fazla gelirmiş onlara peh..
9 kın yakuzadan oluşsa daha manidar olurmuş bu arada Kurozumi Semimaru adına özel bir sayfa açılmalı :/Hyogoro amca suçlu diyedir herhalde. Yakuza değil mi kendisi? Samuray değil galiba.