Diğer kural da şu: Spoilerde konuşulanlar, spoilerde kalır.Böyle spoilerı bulunca karakteri sevmiyorsan yardıracaksın, Korsanfan'ın yazılı olmayan kurallarından biri bu.
Ne yaptığımı bende bilmiyorum artık Dostocuğum.
Diğer kural da şu: Spoilerde konuşulanlar, spoilerde kalır.Böyle spoilerı bulunca karakteri sevmiyorsan yardıracaksın, Korsanfan'ın yazılı olmayan kurallarından biri bu.
Ne yaptığımı bende bilmiyorum artık Dostocuğum.
Kaosu seviyoruz her zaman ciddi yorumlayacak değiliz tabikii ama bunu bilerek yapıyoruz içimizde bölüm bir gelse de görsek vardır en nihayetinde ama bazılarında yok benceSpoiler yorum kısmı karakterleri linç etmek için en ideal yer. Daha neyin ne olduğu tam belli olmadan karambole getirip zehirleri akıtıyorlar. Ben de yapıyorum zaman zaman, bir şey diyemem. Zoro'nun çıplak erkeklere vurmadığı spoileri düşünce güzel linç etmiştik
Gerçekte tanıyorum fena Zoro fanıdır @Eric Cartman için rahat olsun.Diğer kural da şu: Spoilerde konuşulanlar, spoilerde kalır.
Her mesajıyla belli ediyor zaten.Gerçekte tanıyorum fena Zoro fanıdır @Eric Cartman için rahat olsun.
Kimsenin okumadığı konuların bile Oden'i tekler şu saatten sonraOden fanboylarından da gına geldi artık. Banlayın kardeşim kendinizi.
Sen bizi tanıyamamışsın kardeeeeşşşşş! Biz her zaman doğruyu savunuruz.Ben ona şaşırdım sen nasıl savundun harbi hahah
Oden'e bakışım aşağıda:Sen de seviyorsun itiraf et artık.
O bakış hiç hoş değil. :SDiğer kural da şu: Spoilerde konuşulanlar, spoilerde kalır.
Benim tek sevdiğim yeşil Deku yeşilidir arkadaşım!Gerçekte tanıyorum fena Zoro fanıdır @Eric Cartman için rahat olsun.
Görünce Barto gibi "Dolooo zenbaiiii" diyorum.Her mesajıyla belli ediyor zaten.
O zaman arada Zoro’yu da savunsana reyis. Bak ben Luffy’i savunuyorum hahahaSen bizi tanıyamamışsın kardeeeeşşşşş! Biz her zaman doğruyu savunuruz.
Demek ki daha Zoro'nun doğru bir şeyini görmemişizdir.O zaman arada Zoro’yu da savunsana reyis. Bak ben Luffy’i savunuyorum hahaha
"Big Mim litfin bizi ildirmi ühü hüüüüüüüü" mü doğru?Demek ki daha Zoro'nun doğru bir şeyini görmemişizdir.