Tam Kyoshiro gevşekliği işte.Bu arada herkes sinirli bi Denjiroda değişik ifade var. Denjironun ifadeyi tam adlandıramadım... Kikuda hafif korkuyormuş gibi.
Tam Kyoshiro gevşekliği işte.Bu arada herkes sinirli bi Denjiroda değişik ifade var. Denjironun ifadeyi tam adlandıramadım... Kikuda hafif korkuyormuş gibi.
Hocadır o hoca. Bu kadar benzerlik fazla. Kyoshiro'yu nasıl bağlayacak o zaman ben de bilmiyorumHocaya başından beri daha çok benziyor zaten. O hedef şaşırtmak için bence.
Bana güven verdi. Aralarında en güçlü gözüken Denjiro...Tam Kyoshiro gevşekliği işte.
Deme be.İsteyene atmam.
Ama Oden ağlıyor. Oda çok büyük ayıp etti Oden'e. Yatırıp bi tecavüz etmedikleri kaldı.
Shinobu örneği var işte. Tipine bakma, huyuna bak. Çakallığına bak.Hocadır o hoca. Bu kadar benzerlik fazla. Kyoshiro'yu nasıl bağlayacak o zaman ben de bilmiyorum
Bu arada flashback bitti ama bu adam kim hala çözemedim
Oden haterlarına bölümü attı(like me)İsteyene atmam.
Ama Oden ağlıyor. Oda çok büyük ayıp etti Oden'e. Yatırıp bi tecavüz etmedikleri kaldı.
Scopper Gaban'dır umarım. Gerçi Gaban olmasi için çok geç. Oden falan çıkarsa da şaşırmam , fb öncesi Oden'in ölmemiş olma durumu çaktırmadan bir hayli fazla verildi.Hocadır o hoca. Bu kadar benzerlik fazla. Kyoshiro'yu nasıl bağlayacak o zaman ben de bilmiyorum
Bu arada flashback bitti ama bu adam kim hala çözemedim
Ağzını hayra aç!! Wanolular çok sever öyle insanlık suçlarını.İsteyene atmam.
En güçlüsü muhtemelen Ashura'dır. Bana öyle geliyor.Bana güven verdi. Aralarında en güçlü gözüken Denjiro...
Adamın suratına basan var. Yatırıp şaapsa o kadar koymazAğzını hayra aç!! Wanolular çok sever öyle insanlık suçlarını.
Ben de ağlarım. Biz Oden’i çok sevdik. Gelen spoiler’lar ışığında yakıştıramadık Ona bunları Smoker reisOden'e laf edenler yarın ağlamasın.