Üye silindi 1004
Oda onu da çizmiştir o zaman. Editörler "hoppp hooppppp abi gençler okuyor bu seriyi" demiştir.Adamın suratına basan var. Yatırıp şaapsa o kadar koymaz
Oda onu da çizmiştir o zaman. Editörler "hoppp hooppppp abi gençler okuyor bu seriyi" demiştir.Adamın suratına basan var. Yatırıp şaapsa o kadar koymaz
Şu Law , Hawkinsi tokatlayip hapishaneden cikarken Law'ın arkasında siyah siluetli bir adam vardı. Scopper Gaban o olabilir. Çünkü rayleigh-gaban arasında ortusmeler var ciddi ciddi.Hocadır o hoca. Bu kadar benzerlik fazla. Kyoshiro'yu nasıl bağlayacak o zaman ben de bilmiyorum
Bu arada flashback bitti ama bu adam kim hala çözemedim
O Joy Boy bence seride o olacak bütün adamlar çıktı neredeyse .s ya da Oda onu unuttu.Hocadır o hoca. Bu kadar benzerlik fazla. Kyoshiro'yu nasıl bağlayacak o zaman ben de bilmiyorum
Bu arada flashback bitti ama bu adam kim hala çözemedim
Ashura, Denjiro, İnu-Neko zirve gibi ama İnu-Neko dolunay zamanı aşarlar hepsini...En güçlüsü muhtemelen Ashura'dır. Bana öyle geliyor.
Mümkün.Ashura, Denjiro, İnu-Neko zirve gibi ama İnu-Neko dolunay zamanı aşarlar hepsini...
Hyogoro bu bölüm yok edildiğine göre önümüzdeki bölüm Kyoshiro sahnede.
Moriah'ın bu çılgın pervasızlığı beni benden alıyor. Gülüşüne dikişine yandığım gerçek bir fit korsan.Gecko Moriada mangal gibi yurek var. Beast korsanlari ile vs atip agir yenilgiyi tatmasina ragmen tereddut etmeden baska bir imparator olan Teach in mekanini basiyor.