Yalnız Oden yardım istemez böyle bir konuda.Bu adam neyle tehdit edilirse edilsin, genel olarak özgürce takılabildiği bir 5 yılı varmış. Hadi 9 çöpten hain olanını (varsa) denk getirdi ve onu Wb'ye yolladı. Hain Wb'ye tabiki gitmedi ve onun ağzından gelmiyorum, umurumda değil tarzı bir mesaj iletti Oden'e. La bu durumda bile Oden'in bunu yememesi lazım, Wb'yi tanıyor adam. Hiç yardım istememiş olma ihtimali de leş bu da leş.
Vasıfsız olması konusuna da sebebi öğrenince karar veririz. O konuda bir şey demiyorum şimdilik.Yok. Bencil olduğunu düşünmüyorum. Hatta bence bugüne kadarki tek düzgün ve onurluca davranışıydı belki de.
Ama 5 yıl boyunca elinden sadece çıplak dans etmek ve ailesini katlettirmek gelmişse net vasıfsızın önde gidenidir kendisi.
Ki ülkenin bu hale gelmiş olması da hali hazırda kendi suçu zaten.
Sonu her zaman ki gibi olmayacak, kazanan ejderha olacakThere is always a dragon and a samurai.
Bu kısımda olayın ne olduğuna dair bir netlik yok yalnız. Oden henüz Orochi'nin neler yaptığını ve Kaido gerçeğini bilmiyor bu konuşma olduğu zamanlarda.Yalnız Oden yardım istemez böyle bir konuda.
Kozukilerin kendi sorunuymuş. xd WB Kozuki değil. :///
Orochi'de sadece Kaido'nun ismini söylüyor Oden'e sadece isminden ne kadar güçlü olduğunu nasıl anladı ki.Bu kısımda olayın ne olduğuna dair bir netlik yok yalnız. Oden henüz Orochi'nin neler yaptığını ve Kaido gerçeğini bilmiyor bu konuşma olduğu zamanlarda.