Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halkıyla tehdit edebileceği CC veya Queen(Yanlış hatırlamıyorsam zehir ustasıydı.) silahları gibi kitlesel bir silah maksimum. Onu da gönül rahatlığı ile kullanamaz çünkü bu adamın fabrikalarda çalışacak adama ihtiyacı var. Moria gibi bir adam o zamanlar Kaido ile çarpışabilecek durumda yani muhtemelen Kaido maksimumuna ulaşmadı o dönemler. Oden, 9 kın, diğer daimyolar her türlü paketler bunları. Niye bu adam salak gibi vatanı elden giderken, müttefikleri yavaş yavaş yok edilirken dans ediyor.

Hepsini geçtim bunca yıldır sırf Oden yüzünden zaten onlarca insan hapishanelerde işkencelerde öldürüldü, açlıktan onlarca insanı öldü. En kötüsü de Oden'in davranışları yüzünden tutundukları son direkleri de yıkıldı.

Bu arada shinobu ölsün.
 
Öyle değil miydi zaten? Bir anda fenalaştılar ve kısa süre sonra öldüler. Tabi 20 sene önce bulaşıcı hastalık geliştirebilecek kadar güçlü olmadığından ya da (daha olası bir sebeple) sadece Oden'e gözdağı vermek için sadece 2 can kaybıyla bıraktılar.
Çok merak ediyorum şu an ne olduğunu. Umarım açıklamadan geçmek gibi bir şey yapmaz.
 
Bu Allah'ın belası bölümü bu sefer adam akıllı okudum. İngilizcem yettiğince işte. Ve kendimi çok daha büyük bir skandala hazırladım şu an.

Minik Yıldırım: Bana dokunursan halkı zehirli gaz, salgın ve silahlarla katleder Wano'yu silerim.
Oden: Tamam ağam büyük sensin Shogun sensin ama Kaido'yu öldürmeme izin ver.
MY: Kaido he.. Olur sana Kaido'nun nerede yaşadığını söyleyeceğim ve bir de gemi vereceğim. Ama bir şartla, x yıl boyunca her pazar benim söylediğim yerde halkın karşısında striptiz yapacaksın.
Oden: Sen nasıl uygun görürsen ağam.

Oden'in kendini bu sebepten geri çekmesi böyle mal gibi kandırılmış olması en az Kaido kadar nefret edeceği adamı sineye çekip anlaşmaya çalışması ve finalde böyle gt gibi kalması falan, OP nezlinde bugüne kadar gördüğüm en kötü kurgu olur. Oden'in gemi ve Kaido'yu olumlu bir cevap beklercesine sorması ve kancık Orochi'nin tepkisinden ben bunu anladım az çok.
 
Kaidonun kalenin üstünde uçması ve Odenin karartı sahnesi çok hoş.

Bir ejderha ve bir samuray...
 
Burada Oden en çok kendi itibarını zedeledi. Kendini ortaya attı yani. Böyle bir şeyi bencillikten dolayı yapmamıştır herhalde. Vardır illaki bir sebebi.
Yok. Bencil olduğunu düşünmüyorum. Hatta bence bugüne kadarki tek düzgün ve onurluca davranışıydı belki de.
Ama 5 yıl boyunca elinden sadece çıplak dans etmek ve ailesini katlettirmek gelmişse net vasıfsızın önde gidenidir kendisi.
Ki ülkenin bu hale gelmiş olması da hali hazırda kendi suçu zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık