Kaido ejderha olmuş, sarayın üzerine uçuyor. Daha ne yapsın?Orochi'de sadece Kaido'nun ismini söylüyor Oden'e sadece isminden ne kadar güçlü olduğunu nasıl anladı ki.
Kaido ejderha olmuş, sarayın üzerine uçuyor. Daha ne yapsın?Orochi'de sadece Kaido'nun ismini söylüyor Oden'e sadece isminden ne kadar güçlü olduğunu nasıl anladı ki.
Barto'nun bariyerleri Dressrosa'da hiç kırılma noktasına falan gelmedi ki, meyvenin olayı zaten aşılamaz bir bariyer yaratmak. Bunun kaba güç ile aşılması esas saçmalık olur.Birde açık gedik olmasın diye 2 meyve kullanıcısını da çok yaşlı çizmiş.Hani bunlar ölmeden nasıl meyve geçti denmesin diye.O kadarını düşünüyor ama bariyer meyvesini mutlak güce çevirip kendiyle çelişiyor.Bıraksaydın bartoyu dressrosada herkesi korusaydı o zaman önemli kişileri.Bu bariyer olayından sonra şu yonko deviren yumruğun hikaye olmadığına artık inandım.Cidden denk gelse yonko devirirmiş demek. Barto onu da durdurmuştu.
Öyleydi tabii.Bu kadar saflık olmaz kötü yönetim olmaz.Shogun olmayı beceremezmiş zaten.Sayının ismi resmen Oden'in ve sayının özeti olmuş o açıdan.Oden’e İyiki baştan bağlanıp ısınmamışım.
Şu bölümle de farkettim ki Fb’nin başlarda bu kadar güzel olması Roger ve Whitebeard sayesindeymiş.
Aynen, Odene çok yazık olacak, umarım hakkını verir savaşın öyle kaybeder. Ezilerek gurur kırıcı şekilde öldürülmez.5 yıl boyunca Orochi kimseyi öldürmüyor sanırım. Oden de güçle engel olamıyorsam kıvırarak engel olurum halk mutluysa sorun yok diyor. Halk ve ailem mutluysa kimin yönettiği önemli değil diyor. Taki Orochi Kaido'nun eliyle silah fabrikaları için kendilerine engel olan Hyogoro'nun ailesini öldürene kadar. Oden de madem kıvırarak da engel olamıyorum. O zaman onurumla dövüşeyim diyor ve çorba oluyor.
Aynen bende burada bitircegini düşünüyorum.Tekrara düşmemek için tabiki ...Umarım öyle olurHyogo'nun yaşadıkları baya üzücü. :/
Gemi ve Kaido'yla ilgili sözler verdiği için kesin dans etti de, hala pek mantıklı gelmiyor. Orochi'yi rahatlıkla indirebilirdin, halk senin yanında, Wano'daki çoğu Daimyo yine seni destekler. Haydi bunlar olmasa bile destek bile çağırma şansın vardı bu 5 sene içerisinde. Cidden hiçbir hazırlık yapmadın mı?
Bu arada nedense Fb'yi burada bile bitirebilir gibi geldi bana.
Kendini feda edecek Oden. Kin'emon söylemişti. Önce bu bölümde gururunu feda etti, sonraki bölümde de canını feda edecek.Aynen, Odene çok yazık olacak, umarım hakkını verir savaşın öyle kaybeder. Ezilerek gurur kırıcı şekilde öldürülmez umarım.
Yalnız Oden ölmeden Oroçiye büyük korku saracak bir şey yapacak. Yoksa 20 yık sonra mezarının adının Geçmesinden bile çekinmez
Kozuki'nin adı geçince bile korkudan titriyor Orochi. Şu "Efsanevi Saat" dedikleri anda dehşet şeyler yaşanmış olmalı.Aynen, Odene çok yazık olacak, umarım hakkını verir savaşın öyle kaybeder. Ezilerek gurur kırıcı şekilde öldürülmez umarım.
Yalnız Oden ölmeden Oroçiye büyük korku saracak bir şey yapacak. Yoksa 20 yık sonra mezarının adının Geçmesinden bile çekinmez
Mihawkla ikisi denizde boğulsa mihawkı kurtarır sonra tekrar denize atardın sanırım
Oden bedel öde Oden. Momo'yla Hiyori de harcansın Oden. Gerçi Luffy geldi artık! Senin sahip olduğun şerefi gururu 3094839 katlar.