Kanıtla? Delilin var mı efendiii! Yoksa böyle boş naralarla gündemi meşgul etmeyin! Hadi işinize hadi!Kendi adamı zehir kullaniyor.kadio cc'yi destekliyor.bal gibi de yapar.
Kanıtla? Delilin var mı efendiii! Yoksa böyle boş naralarla gündemi meşgul etmeyin! Hadi işinize hadi!Kendi adamı zehir kullaniyor.kadio cc'yi destekliyor.bal gibi de yapar.
Babasınin oğlu ama oden momonun yaşadıklarını yaşasaydı o kadar başına buyruk olmazdı çocuk belkide bir gecede herşeyini kaybetmiş sapıklığı hariç oda babadan miras...Oden iyi hoş karakter de, Momo'nun neyini seviyonuz la?
Koskoca yonko tabi lufy tek dalacak, ayrıca hayvan gibi güçlü, kendine güveniyor adam bm karşına alacak tabiki bunlari yapamazsan yonko olamazsın ama mesele ne kadar delikanlı olduğudur bu da zor zamanda belli olur.Kaido hileyle rakibini yenecek birisi değil. Luffy ve BM dövüşlerinden bunu görüyoruz. Adamın işi gücü zaten kavga etmek, dövüşmek ve ölmek.
Kınlardan biri olması gerekirken ortalıkta yok. Bu zaten büyük bir soru işareti yaratıyor. Planı kolaylıkla anlamış olmalı. Çünkü onlardan biri ve işaretleri takip ederek doğru çıkarımlarda bulunması doğal olurdu. Hatta Kiku'dan falan benim güzel kardeşim biliyorsun ben de sizdenim diyerek bilgi almış bile olabilir. Diğerlerinden de bilgi alması kolay olur. Odaçi birkaç sayfa ile bu büyük ihanetin tüm arka planını çizebilir.Nasıl bir komplo teorisidir bu Peki diyelim ki hain Izo, samurayların planını nasıl öğrendi de Orochi'ye haber verdi?
X-Drake ve Law tarafı belli adamlar. İkisi de hasırcı. Denjiro ise Oden'e ihanet edecek bir tip değil. Bir tek Kyoşirou kalıyor o da zaten Şogun'un adamı ve ikili oynuyor gibi duruyor. Eğer hainse bulunduğu tarafa hainliği çıkar, öteki türlü zaten o tarafta. Yani bu dediklerinden hain olamaz.Ortada Denjuro/Kyoshiro, X-Drake ve Law planı var. Orochi'ye bilgi sızdıranda onlar. : ))
Hainlik söz konusu değil. Yani kastım bu değil. X-Drake de denizci casusu. Ortak amaç doğrultusunda bir plan yaptıklarını, bu plan doğrultusunda Orochi'ye bilgi sızdırarak Wano'nun lehine bir sonuç almak için Orochi'nin güvenini kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Amaç hainlik değil zaten. Law'ın ortada olmaması kendini kurtaran birinin planına uyacağını söylemesi vs. bu şekilde düşündürttü. Law Luffy'lerin sürekli ifşa olması sebebiyle onlara haber vermeyi geciktirmiş olabilir.X-Drake ve Law tarafı belli adamlar. İkisi de hasırcı. Denjiro ise Oden'e ihanet edecek bir tip değil. Bir tek Kyoşirou kalıyor o da zaten Şogun'un adamı ve ikili oynuyor gibi duruyor. Eğer hainse bulunduğu tarafa hainliği çıkar, öteki türlü zaten o tarafta. Yani bu dediklerinden hain olamaz.
Bence de hedeflenerek yapılmış bir hainlik var gibi. Onigashima da tedirgin bir Oriçhi ortalığı karıştırabilirdi lakin şu anda tüm sorunların bittiğini düşünen bir Oriçhi var, gizli bir baskın için son kısımda hallolmuş oldu.Hainlik söz konusu değil. Yani kastım bu değil. X-Drake'de denizci casusu. Ortak amaç doğrultusunda bir plan yaptıklarını, bu plan doğrultusunda Orochi'ye bilgi sızdırarak Wano'nun lehine bir sonuç almak için Orochi'nin güvenini kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Amaç hainlik değil zaten. Law'ın ortada olmaması kendini kurtaran birinin planına uyacağını söylemesi vs. bu şekilde düşündürttü.
Drake'nin planı bozmak için kendince nedenleri olabilir doğrudur, bu fikre hak veririm ama Trao'nun Hasır-Mink-Samuray-Şinobi ittifakına ters düşecek bir hamle de bulunmasını hiç beklemiyorum. Eğer böyle bir durum varsa plan içinde plan yapmışlardır. Yine sonucunda ittifak güçlerine fayda getirecek olaylar gerçekleşir. Bu durumda ortada hain yok diyeceğim ama Minklerin satılmasını açıklayamayız. Bir hain var ve gerçekten hain ama kimHainlik söz konusu değil. Yani kastım bu değil. X-Drake de denizci casusu. Ortak amaç doğrultusunda bir plan yaptıklarını, bu plan doğrultusunda Orochi'ye bilgi sızdırarak Wano'nun lehine bir sonuç almak için Orochi'nin güvenini kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Amaç hainlik değil zaten. Law'ın ortada olmaması kendini kurtaran birinin planına uyacağını söylemesi vs. bu şekilde düşündürttü. Law Luffy'lerin sürekli ifşa olması sebebiyle onlara haber vermeyi geciktirmiş olabilir.
Evet amaç da bu bence.Drake'nin planı bozmak için kendince nedenleri olabilir doğrudur, bu fikre hak veririm ama Trao'nun Hasır-Mink-Samuray-Şinobi ittifakına ters düşecek bir hamle de bulunmasını hiç beklemiyorum. Eğer böyle bir durum varsa plan içinde plan yapmışlardır. Yine sonucunda ittifak güçlerine fayda getirecek olaylar gerçekleşir. Bu durumda ortada hain yok diyeceğim ama Minklerin satılmasını açıklayamayız. Bir hain var ve gerçekten hain ama kim
Evet olabilir.Bence de hedeflenerek yapılmış bir hainlik var gibi. Onigashima da tedirgin bir Oriçhi ortalığı karıştırabilirdi lakin şu anda tüm sorunların bittiğini düşünen bir Oriçhi var, gizli bir baskın için son kısımda hallolmuş oldu.