Kaidou kaç yaşındaydı? Sorumun mantığı orada değil Ya neyse.Peki Ashura kaç yaşındaydı?
Kaidou kaç yaşındaydı? Sorumun mantığı orada değil Ya neyse.Peki Ashura kaç yaşındaydı?
Biz bunun konusunu açalım açılmadıysa yahuKaidou kaç yaşındaydı? Sorumun mantığı orada değil Ya neyse.
İhtimal dahilinde18 lik Oden bizim tayfayı tekte alırdı muhtemelen.
Yaş konusu mu ilginç neden olmasınBiz bunun konusunu açalım açılmadıysa yahu
Baska tayfalara dagılmıs Mınk lerde var. Yanı ılla bızım taraftan bırnın vermesı gerekmıyor Zoo yu ele. Belkı Kaıdonunda bır mınkı vardır en basından berı yanında olan. Hem banada uzun surelı kar ıcın kısa surelı planı haınlık ıle belırmıslerdsır.Drake'nin planı bozmak için kendince nedenleri olabilir doğrudur, bu fikre hak veririm ama Trao'nun Hasır-Mink-Samuray-Şinobi ittifakına ters düşecek bir hamle de bulunmasını hiç beklemiyorum. Eğer böyle bir durum varsa plan içinde plan yapmışlardır. Yine sonucunda ittifak güçlerine fayda getirecek olaylar gerçekleşir. Bu durumda ortada hain yok diyeceğim ama Minklerin satılmasını açıklayamayız. Bir hain var ve gerçekten hain ama kim
Evet, mink olayı her şeyden bağımsız olarak başka bir mink'e bağlanabilir. Bu da bir seçenek ama ben göze batan bir şekilde sunulduğu için bildiğimiz, içeriden biri olması daha olası diye düşünüyorum.Baska tayfalara dagılmıs Mınk lerde var. Yanı ılla bızım taraftan bırnın vermesı gerekmıyor Zoo yu ele. Belkı Kaıdonunda bır mınkı vardır en basından berı yanında olan. Hem banada uzun surelı kar ıcın kısa surelı planı haınlık ıle belırmıslerdsır.
+1 Ama haftalarca sürecek gibi bu çile...Daimyo felan boş işler. Lanet olası ucube samuray tayfasının yok oluşunu anlatıp asıl meseleye dönse de bitse bu çile