Hahaha Hadi o kendini doğru ifade edemediği için evlatlıktan reddedilmiş ama bu Oroçi tam dayaklık, umarım Momo öldürür bunuOden de evlat olsa sevilmez ama
Hahaha Hadi o kendini doğru ifade edemediği için evlatlıktan reddedilmiş ama bu Oroçi tam dayaklık, umarım Momo öldürür bunuOden de evlat olsa sevilmez ama
Oroçi-kun Wano'nun namusunu korumuş. Sevmem için sade bu yeter banaHahaha Hadi o kendini doğru ifade edemediği için evlatlıktan reddedilmiş ama bu Oroçi tam dayaklık, umarım Momo öldürür bunu
Sevilmiyor zaten
YılannnnOroçi-kun Wano'nun namusunu korumuş. Sevmem için sade bu yeter bana
Impel Down Soguktur sımdı. asdasdasdBazılarının gözünde İmpel Down 6.kat hasreti görüyorum...
Kahkaha attım Anti Momo ve Oden kulübüne hoş geldinOroçi-kun Wano'nun namusunu korumuş. Sevmem için sade bu yeter bana
Doğru sen deyince aklıma geldi, zihnimde öyle kalmış izledin mi sen, ne zamandıO reklamda kaptan Kid de diyordu sanırım
Salı akşamı 10 da çıktı ama tekrarı gosterir büyük ihtimal.Doğru sen deyince aklıma geldi, zihnimde öyle kalmış izledin mi sen, ne zamandı
Nasıl bir komplo teorisidir bu Peki diyelim ki hain Izo, samurayların planını nasıl öğrendi de Orochi'ye haber verdi?Bu bölüm hainin İzo olma olasılığını yarattı. Zaten Wb'nin adamkadını olarak bir bakıma Oden'e ihanet etmiş oluyor. Madem uşak oldun bari efendine sadık ol da uşaklığın hakkını ver. Efendin ölse bile sadık kalmalısın ama bu ne yapmış, efendi değiştirmiş. Uşaksın sen, efendi değiştirmek nedir? Hadsizliktir, kendini bilmezliktir, tanımları yıkmaktır, kabına sığmamaktır.
Minkleri de satması İnu ile Neko'yu tanımasından geliyordur. Onlardan kolayca kart elde etmiştir. Tek soru işareti neden Kaido'nun emrine girdi? Ama bu da belli aslında. Oden'i sattı, WB'yi neden satmasın? Bir kez yapan bir daha yapacak elbet. Hain İzo'dur büyük olasılık. Zaten samuray olmasına karşın elinde tabanca(lar) tutmasından gözüm tutmamıştı bunu.
Babasını bilmem de Ryuma ile yakın bir bağı olsa da şu kılıcı geri alsa daha doğrusu Wano halkı zorla geri verse. Oden'in kılıçları iyi hoş ama evlatlarında kalsın Wano'yu korusunlar. Ryuma'nın verdiği kılıçları geri vermesi üzdü beni. Kılıcın ismi vs. Zoro'ya yakışıyordu özdeşleşmişti benim için.Yüzünü gösterecek illaki. Sonrasını bilemem. Şu an ben Zoro'nun babasını arıyorum. 2 ihtimal kaldı benim için; Oden ve Ushimaru. Başka biri gelmiyor aklıma. İkisinden birisi olacak gibi. Ushimaru'ya daha yakınım.