Hiç alakasız ama ben WB vs Oden de bekliyorum Ace gibi de olabilirŞimdi son 13 yıl mı kaldı? Hadi oda gelsin artık kaido
Sanki zoro daha o güçte değil ve muhtemelen zoro kapışamaz. Hızlı değil hızlı biri lazım sanji daha uygun kizaruya.Kizaru gelse nolur lem boru gibi Zoro var orada.
İki sarışın bi araya gelmemeli.Ondan önce Pudding'in kocası var, yosuna gerek kalmaz
Böyle bir ws olsa muhtemelen oden kaidodan önce çorba olurdu ama WB çok zorlamamıştır ve sevip katmıştır tayfaya.Hiç alakasız ama ben WB vs Oden de bekliyorum Ace gibi de olabilir
Kaidodan önce WB ile Roger ile olaylarını görelim
O başka biri şimdiye kesin çıkmalıydı veya adı geçmeliydi ama. Diğerlerinin hepsi efsane oldu çünkü, büyük olasılık o kişi öldü. O yüzden john diye düşündüm...Aynı balon da ama Shiki ayrı tutuluyor. Bak surada en üst panelde Xebec, WB, Kaido, BM ve Shiki var. Ne Axe ne Choku ne de John var.
Fakat sonra şuan ki tartıştığımız panelde başka biri çıkıyor ortaya. Ön planda olan bu beşlinin yerine geçen başka biri. Bu kadar ön planda olsa başta olduğu gibi Shiki'yi çizmiş onu da çizerdi ama çizmemiş sadece adını söylüyor.
Keşke Vander Decken olsaydı da yaşı yetmiyor muhtemelen, daha eskidedir.O başka biri şimdiye kesin çıkmalıydı veya adı geçmeliydi ama. Diğerlerinin hepsi efsane oldu çünkü, büyük olasılık o kişi öldü. O yüzden john diye düşündüm...
Çıkmaz olur mu ya Karşındaki düşmana mı odaklanacan, belirsiz yerlerden gelen oklardan mı sıyrılacan; ki adamın üzerine saplanmış birkaç tane ok da çizildiğine göre gayet de dikkate alınmalı diye düşünüyorum. Ayrıca Kral Hakisi ile tek yiyen Flambe'nin Katakuri vs Luffy dövüşüne etkisini göz önünde bulundurursak Oden'in epey gideri olduğu anlaşılır.Sen ona Ashura vs Oden de.Adamlarından pek bir şey çıkmaz onun