Normalde kaptan john'da ünlü, geçen dmax tv'de reklamda gördüm. Kaptan john belgeseli yayınlayacaktı, gününe dikkat etmediydim.Keşke Vander Decken olsaydı da yaşı yetmiyor muhtemelen, daha eskidedir.
Normalde kaptan john'da ünlü, geçen dmax tv'de reklamda gördüm. Kaptan john belgeseli yayınlayacaktı, gününe dikkat etmediydim.Keşke Vander Decken olsaydı da yaşı yetmiyor muhtemelen, daha eskidedir.
O değil de bu deyyus ne ara Oroçi-kun oldu ?Milletin karısını kızını kaçıran bir adamın para çalmayacağımdan emin olup gariban Oroçi-kun'u suçlamak da nedir bilemiyorum. Kaldı ki eğer Oroçi parayı çaldıysa bile bir tarafta hırsız öte tarafta ise namus ırz düşmanı var. Ama Oroçi-kun kötü pis
#OrochiadamdırMilletin karısını kızını kaçıran bir adamın para çalmayacağımdan emin olup gariban Oroçi-kun'u suçlamak da nedir bilemiyorum. Kaldı ki eğer Oroçi parayı çaldıysa bile bir tarafta hırsız öte tarafta ise namus ırz düşmanı var. Ama Oroçi-kun kötü pis
Tam olarak bu sahnede kalbimi kazandı.O değil de bu deyyus ne ara Oroçi-kun oldu ?
#Oroçiwananungerçekkahramanı#Orochiadamdır
#Orochiazbileyapıyor
O değil de gençlik hâli o kadar gıcık değil sanki şimdiki gibi.
Allahım evlat olsa sevilmez buTam olarak bu sahnede kalbimi kazandı.
Kaba bir soylu ırz düşmanı yerine nazik bir köylü hırsızı iyidi benim gözümde.
Oden de evlat olsa sevilmez amaAllahım evlat olsa sevilmez bu
O reklamda kaptan Kid de diyordu sanırımNormalde kaptan john'da ünlü, geçen dmax tv'de reklamda gördüm. Kaptan john belgeseli yayınlayacaktı, gününe dikkat etmediydim.
Sevilmiyor zatenOden de evlat olsa sevilmez ama