Yok, artık dönüşü yok. Arc sonu yonko gücünde olmasa bile artık teke tek atacak seviyeye gelir.Reyiz fena level alacak.
@William cutting
Luffy'nin geleceği seviyeyi artık anlıyamıyorum. Reyiz ayrı bir seviyeye doğru koşuyor. İnşallah takılmaz.
Yok, artık dönüşü yok. Arc sonu yonko gücünde olmasa bile artık teke tek atacak seviyeye gelir.Reyiz fena level alacak.
@William cutting
Luffy'nin geleceği seviyeyi artık anlıyamıyorum. Reyiz ayrı bir seviyeye doğru koşuyor. İnşallah takılmaz.
Bende anlam veremedim ya bu bölüm yada mezarda sebebi anlaşılır.Shusui'yi öylece bırakmasına hiç anlam veremedim. Normalde kılıçlarının başına birşey gelmediği sürece asla onlardan vazgeçmezdi.
Ryumanın cesedi yok oldu.Zoro savaşta ölecek, Gekko Moria gelip Ryuma'nın gölgesini Zoro'ya koyacak. Power-up yolda.
Sorma ya benimde yaza alerjim var fenayım.Kaido'nun lastiğe alerjisi çıkar
ğer öyle bir gücü varsa olabilir. Ama ben büyütmese bile o eziği yeneceğini düşünüyorum.Şu ninja kadının olgunlaştırma meyvesi vardı. Momo'yu yirmili yaşlara büyütebilir.
Saka bırakırsa gelsin. Wano Samurayından korkuyorlar hahahaMerak etme Bushido. Kizaru gelir ikisine de fiyu fiyu. Dert mert kalmaz
Anladım, ben eskiden One Piece'yi animeden takip ederdim bozunca mangasına geçtim. Çok detaylı bir okuyucu değilim ama okuduğumdan zevk alıyorsam okurum. Bu mangada baya iyi fakat eski şeyleri hatırlamıyorum veya güçlerin nasıl çalıştığını bunuda öylesine yazmıştım. Peki benim yazdığıma göre bir durum olmasının mümkünatı var mı ? Gölgeyi çıkarıp sokmalar falan yaşanır mı Wano'da ?Ryumanın cesedi yok oldu.