Üye silindi 1004
Aslında o kadar umutsuz değil. Big Mom tayfasıyla ayrı düşmüş durumda. Üstüne yanlarında Kata yok. Bizimkiler gidip Big Mom’ın tayfasını paketlerse tek başına kalır.
Tayfalar zaten sıkıntı değil, sıkıntı Bigmom ve KaidoAslında o kadar umutsuz değil. Big Mom tayfasıyla ayrı düşmüş durumda. Üstüne yanlarında Kata yok. Bizimkiler gidip Big Mom’ın tayfasını paketlerse tek başına kalır.
Gelsin gelsin, duyan gelsin, ortam Paris'in ünlü keranelerine dönsün.Acaba marco gelirse peşinden bunu duyan weevil de gelir mi?
Shanks böyle bir şeye karışmaz gibi geliyor bana bi' de nobraindeki dedelerle görüşürken heç. Teach ise tam fırsatçı ama iki tane Yonko'ya kafa atacak yürek var mı onda? Ih. Gelecek adam sayısı çok sınırlı bence.Çok saçma plotlar olmadıkça Kaido > Ittifak. Üstüne tayfası + BM + BM tayfası.
Harbiden yetiş ya amiral yetiş Weevil Marco Teach
Ryumanın bedeninde Brookun gölgesi vardı. Yaşamayan birinin gölgesini alamazsın. Gölge almanın birinci şartı yaşıyor olması. O gölgeyi ölü bedene koyup ondan geri alabilirsin. Öyle olmasa, Moria Ryuma'nın cesedinin gölgesini alır Ryuma'ya koyardı. Bence bu Ryuma'nın hoşuna gitmezdi. Düşün yani seni sana soksalar hoşuna gider miAnladım, ben eskiden One Piece'yi animeden takip ederdim bozunca mangasına geçtim. Çok detaylı bir okuyucu değilim ama okuduğumdan zevk alıyorsam okurum. Bu mangada baya iyi fakat eski şeyleri hatırlamıyorum veya güçlerin nasıl çalıştığını bunuda öylesine yazmıştım. Peki benim yazdığıma göre bir durum olmasının mümkünatı var mı ? Gölgeyi çıkarıp sokmalar falan yaşanır mı Wano'da ?
Big Mom’ın gelgitlerine oynasınlar. Kadının tahtaları eksik zatenTayfalar zaten sıkıntı değil, sıkıntı Bigmom ve Kaido
Adam salmış daha napsin bölümde en az önemli şeyi buldun ya güzel diyecekHawkins çöpüne bak sen Law ile uğraşacağına adam ol lan mal.... Apo Hawkins dövüyor yav xd neyse Law gene sinsice Apoyu döver. Bölüm fena değil.
Teach fırsattan istifade big mom un adasına konarsa hiç şaşmamShanks böyle bir şeye karışmaz gibi geliyor bana bi' de nobraindeki dedelerle görüşürken heç. Teach ise tam fırsatçı ama iki tane Yonko'ya kafa atacak yürek var mı onda? Ih. Gelecek adam sayısı çok sınırlı bence.