Bence, Beyaz kınlı olan kılıç. Çiçekli böcekli bu ne ya. Shusui gibi karizmatik yapardı. Ayrıca geçmişte gösterilen kılıcın kabzası dalgalıydı bunlar farklı.
Tahmini tutanlar seri like afagsgsIttifak kurabilir kaido ve bigmom diyordum kurmuşlar.
Reyiz fena level alacak.Geçen ay bu işin sonu ikisinin ittifak olmasıyla noktalanırsa bizimkiler ne bok yiyecek demiştim, Kaido'nunkini mi yerler yoksa Kocana'nınkini mi? Soru bu olmalıydı.
@Alpamis
Görüyor musun Alpaa, bi' Luffy için ne ittifaklar kuruluyor :d
Acaba marco gelirse peşinden bunu duyan weevil de gelir mi?Bizimkileirn topladığı bütün ittifaklar bi' tane Kocana eder mi? Sadece "bi' tane Kocana" demekle de olmaz, bütün tayfası da ittifaka katılıyor sonuçta... Çok net yardım lazım dışarıdan. Yetiş ya Aokiji, yetiş ya Marco
Çok saçma plotlar olmadıkça Kaido > Ittifak. Üstüne tayfası + BM + BM tayfası.Bizimkileirn topladığı bütün ittifaklar bi' tane Kocana eder mi? Sadece "bi' tane Kocana" demekle de olmaz, bütün tayfası da ittifaka katılıyor sonuçta... Çok net yardım lazım dışarıdan. Yetiş ya Aokiji, yetiş ya Marco