Bu türden bir kral olacak demek
Bigmom niye geldi, bari zeusu alsa bi şekilde.odaya güven olmaz...ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
Aynen, tottlandı hükümet yada karasakal basıcak, bi şekilde o adadan ayrılıcak.2 yonko ittifakı rakibi hükümetin kendisidir ya yetmese bile Luffyler değil. 2 tane poneleri var. Zoudaki ve sonuncuyu bulsalar Korsan Kralı olacaklar
Kaido en büyük savas demişti.
Şu ninja kadının olgunlaştırma meyvesi vardı. Momo'yu yirmili yaşlara büyütebilir.Güzel bilgi. Nedense Orochi'nin bu halde çıkmasından beri, hep Momo'nun onu alacağını düşünüyordum. Bir de şu antrenmanları var Momo'nun zaten. Bu kılıç ve anlamı ile gayet olabilitesi arttı gibi Ek olarakta geleceğin Şogununun bir kahramanlık yapması lazım zaten ki orochi tam iş görür bu konuda zaten babasına ihanet etmişti.
Merak etme Bushido. Kizaru gelir ikisine de fiyu fiyu. Dert mert kalmazBu arada Sanji denilen sapığın nasıl bir halt yediğini gördük. Zoro reis yine haklı çıktı. Bazıları korkak satıcı diyordu Zoro'ya. Hadi bakalım şimdi uğraşsınlar iki canavarla. İkisi ittidak yapınca birilerinin gelmesi lazım diyorsunuz şimdi. Neden birilerinin gelmesi lazım ki? Sonuçta ortada sorun yok değil mi?
Kaido'nun lastiğe alerjisi çıkarBu türden bir kral olacak demek
Bu ikili çok canlar yakar ama kim bilir nasıl saçmalıklar dönecek, çok merak ediyorum