Sanmıyorum. Killer'a, Orochi'nin adamları işkence yapmış sanıyorum. Çünkü Udon'da olsa, Kid görürdü illaki.Ona yapılan Kid'e yapılmamış mı?
Sanmıyorum. Killer'a, Orochi'nin adamları işkence yapmış sanıyorum. Çünkü Udon'da olsa, Kid görürdü illaki.Ona yapılan Kid'e yapılmamış mı?
Bunun haricinde 4 farklı daha hapis varya belki onlardadır. Oda biraz açması lazım ne görmüş ne yapılmış adama.Sanmıyorum. Killer'a, Orochi'nin adamları işkence yapmış sanıyorum. Çünkü Udon'da olsa, Kid görürdü illaki.
Killer, Kid'den daha sonra geliyor Wano'ya.Bunun haricinde 4 farklı daha hapis varya belki onlardadır. Oda biraz açması lazım ne görmüş ne yapılmış adama.
Kid açıklıyor maskeyi falan.Killerin ağzına ötürü flashback şüpheli şu an. Olmayabilirmis o kısım.
Bez Bebek dizisinde Çoker vardı, onun gibi benliğini almışlar adamın resmen.Beyler şimdi bu Killer nerflenmiş Kamazou mu olmuş.
Öyle mi? Bu ağzına gülme olayı var mı peki? Orodaki şüphe etti de ondan dedim.Kid açıklıyor maskeyi falan.
O kısımlar varsa direk. Orochi'nin adamı olması da açıklanıyor o zaman. Baya ilginç yinede. Hem kendi isteği ile olmuş gibi hem de zorla.Kid açıklıyor maskeyi falan.
Smoker'ın dediğine göre Killer, Killer haricinde her şey olmuş.Beyler şimdi bu Killer nerflenmiş Kamazou mu olmuş.