Nerflenmiş tabi len yoksa tek atabilir mi süpernova'ya !! Dur len ne anlatıyorum ben tam tersi olmalıydıBeyler şimdi bu Killer nerflenmiş Kamazou mu olmuş.
Nerflenmiş tabi len yoksa tek atabilir mi süpernova'ya !! Dur len ne anlatıyorum ben tam tersi olmalıydıBeyler şimdi bu Killer nerflenmiş Kamazou mu olmuş.
Devamı bölümde.Öyle mi? Bu ağzına gülme olayı var mı peki? Orodaki şüphe etti de ondan dedim.
Kral hareket Siz zahmet edip uğraşırken biz bekleriz problem yokDevamı bölümde.
Muhabbetlerin çoğunu öğrendik zaten sağolasınız.Devamı bölümde.
Bizim Sanji’de sıkıntı var mıDevamı bölümde.
Bu adamla da neredeyse hiçbir fikrimiz uyuşmuyor ama en azından bazı bariz sahnelerde ortak paydada buluşabiliyoruz. Bu tür, açıklamaya hacet olmayan, yoruma açık olmayan konularda mantık, mukayese gibi kabiliyetlerden yoksun değil Raiden. Ulan biz bazı adamlar karşısında bırak Zoro'nun Killer'a tek attığını Zoro'nun Killer'dan tek yemediğini kanıtlamaya çalışıyoruz hah haaaa  Korku tüneli gibi bazıları yemin ederim. Neyse.. Sözün özü @Raiden gibi bir Luffy fanı gelmedi gelmeyecekKamazo'nun Killer çıkmasına baya şaşırdım. Adam ne hale gelmiş lan öyle? Vallahi bu adayı yakarsa Kid yakar. :/
Killer'ın Zoro'dan tek yemesi değil de bu kadar çabuk tek yemesi şaşırttı beni. Kılıç ustaları denk getirdi mi rakiplerinin işini bitiriyor zaten ama çok çabuk olmuş. Fırsattan istifade Killer da Zoro'yu biçti ama benim o sahneden gördüğüm net bir şekilde Zoro>Killer olduğudur.
Kral hareket Siz zahmet edip uğraşırken biz bekleriz problem yok
Şunun şurasında 8-9 saat kadar kaldı.Muhabbetlerin çoğunu öğrendik zaten sağolasınız.
Gerisi de yarına kalsın.
Sanji çöp napsın. Drake'den kaçıyor falan işte o kadar. Zoro reisin yoluna çıkıyor birde. Adam olacak.Bizim Sanji’de sıkıntı var mı
Zoro tek yemedi mi diyorsun yani? Bir darbe alıyor ve bayılıyor. Çok tek yemiş gibi ama ne yemiş acaba?Bu adamla da neredeyse hiçbir fikrimiz uyuşmuyor ama en azından bazı bariz sahnelerde ortak paydada buluşabiliyoruz. Bu tür, açıklamaya hacet olmayan, yoruma açık olmayan konularda mantık, mukayese gibi kabiliyetlerden yoksun değil Raiden. Ulan biz bazı adamlar karşısında bırak Zoro'nun Killer'a tek attığını Zoro'nun Killer'dan tek yemediğini kanıtlamaya çalışıyoruz hah haaaa  Korku tüneli gibi bazıları yemin ederim. Neyse.. Sözün özü @Raiden gibi bir Luffy fanı gelmedi gelmeyecek
Az örnek alın
Bu adamla da neredeyse hiçbir fikrimiz uyuşmuyor ama en azından bazı bariz sahnelerde ortak paydada buluşabiliyoruz. Bu tür, açıklamaya hacet olmayan, yoruma açık olmayan konularda mantık, mukayese gibi kabiliyetlerden yoksun değil Raiden. Ulan biz bazı adamlar karşısında bırak Zoro'nun Killer'a tek attığını Zoro'nun Killer'dan tek yemediğini kanıtlamaya çalışıyoruz hah haaaa  Korku tüneli gibi bazıları yemin ederim. Neyse.. Sözün özü @Raiden gibi bir Luffy fanı gelmedi gelmeyecek
Az örnek alın