Kamazou The ManSlayer değil miydi? Kira değil de Hitokiri Kamazo idi.Oda zaten kamozou'nun killer olduğnu daha ilk ortaya çıktığında söylemiş.
Kamazou The Killer anlamdik tabi inanmak istemedik.
Kamazou The ManSlayer değil miydi? Kira değil de Hitokiri Kamazo idi.
Evet. Man Slayer Kamazo. Ben onu İnsan Avcısı Kamazo olarak çevirdim. Killer karakterin gerçek adı, lakabı değil. Asıl karakterin lakabı Kıyımın Askeri.Kamazou The ManSlayer değil miydi? Kira değil de Hitokiri Kamazo idi.
İnsan Avcısı - Korsan Avcısı. Tehlikenin farkında mısınız?Evet. Man Slayer Kamazo. Ben onu İnsan Avcısı Kamazo olarak çevirdim. Killer karakterin gerçek adı, lakabı değil. Asıl karakterin lakabı Kıyımın Askeri.
Şimdi seninki yarı ölü Killerdan mı tek yemiş la?Nerflenmiş tabi len yoksa tek atabilir mi süpernova'ya !! Dur len ne anlatıyorum ben tam tersi olmalıydı
Burada bir çeviri hatası var sanırım. Hitokiri Kamazo diye tanıtıldı ilk. İnsan katili,adam öldüren gibi bir anlamı oluyor sanırım. Aslında killer da aynı anlama geliyor ama ufak oyunlar işte Oda'dan.
Tamam çeviri şeyi olabilir de japoncasi da başka kira ile. Hitokiri yani
Ismi Kira diye idi Japonca olarak sanırım. Manslayer hadi yanlış olsa bile japoncasi uymuyor.Evet. Man Slayer Kamazo. Ben onu İnsan Avcısı Kamazo olarak çevirdim. Killer karakterin gerçek adı, lakabı değil. Asıl karakterin lakabı Kıyımın Askeri.