Ben de Zoro'ya kaynayabilir diye okuyorum
Ben de Zoro'ya kaynayabilir diye okuyorum
Zaten direk işgal edemez Kaido öyle duruyor. Wano başladığından beri işlenen şu şekilde. İç bölünme var sanki Oden tarafı Orochi tarafı diye. Biz hep Oden tarafından adamları görüyoruz Orochi tarafını tutan güçlü kişler çıkar ileride. Bu çekişmede fark yaratan tabi Kaido'nun gelişi oluyor. Fark ettisysen ülkeyi hala Orochi yönetiyor. Kaido kendi adasında kafasına göre takılıyor. Ben şöyle bişey çıkacağını düşünüyorum Orochi, Kaido'dan yardım istedi bunun karşılığında ülke de istediğini yapma özgürlüğü verdi Orochi. Kaido zaten büyük savaş için hazırlık yapıyor ülkede. İşgal değil bizzat ülkeye davet etmişler Kaido'yu ben böyle düşünüyorum.İşgalin nasıl başladığı, geliştiğini bilmiyoruz elimizde sadece sonuç var.
Zoro böyle bi şeyden gaza gelir diyorsun yaniBeyler o değil de ilk defa bir kadın Zoro'nun kollarında ağlıyor, Zoro bu gazla gidip önce Orochi'yi sonra da hızını alamayıp Kaido'yu kesmesin, Ryuma misali?!
Bunu Sanji gibi düşünme, buna benzer durumları genelde Luffy yaşar, birileri göz yaşı döker, o kişi de genelde arc için önemli bir karakterdir prens, prenses falan, o gözyaşlarını gören Luffy'de duygusala bağlar seni kurtaracağım moduna girer ya Zoro'dan da öyle bir şey çıkarmı diyorum?Zoro böyle bi şeyden gaza gelir diyorsun yani
Sanji olsa belki ama marimoyu bilemedim.
Sen ne anladın acep çok merak ediyorum. Mesaj yerine gitti mi diye.Kim bilir son mesajımdan ne anladın Hasan, iyice düşünmem lazım bu konu hakkında
Zamanı gelmişti, ilk tercihim olmasa bile neden olmasın hoş kız sonuçtaBu ne böyle yav manganın seyri değişti.Böyle şeyler çizmezdi mangaka.Everelim bari şunları artık düğün ne zaman ? @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido