O zaman Yasu reisin anısına gelsin...
Fark etmez ki adamın karşılaştığı ligde ki adam bile farklı Sen oradaki bayılma sahnesinden nasıl bir anlam çıkardı isen bende öyle bir anlam çıkardım Bak kendi ağzınla diyorsun yumruk atmadı demek ki başka bir şey var kendi ağzınla kendini yalanlıyorsun ama tırpan sahnesi açık ve net tırpanı yedi ve bayıldı.Bigmom vurmadı ki neden bahsediyorsun sen ? Adam yumruk atıp sonra bayıldı işte
Gerçi o sahneyi de Luffy fanı olarak okuduysan kim bilir nasıl bir anlayışla bu sonuca vardın
Aynen Orochi'ye muhakkak bir şeyler yapacak Zoro, yalnız idamın hemen sonrasında ulaşabilirmi, onu kestiremiyorum.Zoro ,Orochi'yi keser , hızinı alamayıp kaido ilahi yildırımla 2 ci kez adam tekler.
Öyle deme adam bir kıza söz verdiği için yıllardır en iyi olmak için eğitiyor kendini, belki de kuina olmasa böyle bir yola girmicekti.Rüyasında olabilir
Bayılmadan ne çıkaracaktım ? Bir yumruk atıyor g4'e girip sonra bayılıyor işte öyle olmuyor muFark etmez ki adamın karşılaştığı ligde ki adam bile farklı Sen oradaki bayılma sahnesinden nasıl bir anlam çıkardıysan bende öyle bir anlam çıkardım Bak kendi ağzınla diyorsun yumruk atmadı demek ki başka bir şey var kendi ağzınla kendini yalanlıyorsun
Kaido kısmına dedim aslında.Aynen Orochi'ye muhakkak bir şeyler yapacak Zoro, yalnız idamın hemen sonrasında ulaşabilirmi, onu kestiremiyorum.
Öyle deme adam bir kıza söz verdiği için yıllardır en iyi olmak için eğitiyor kendini, belki de kuina olmasa böyle bir yola girmicekti.
Yumruk atmadı derken Big Mom'dan bahsetmiştim ama neyse. Big Mom vuruş bile yapmadan Luffy'i bayıltıyorsa vardır bir şey he bir şey yoksa bu gene Luffy'i düşürmez biri Kamazo'ya bayılıyor biri Big Mom'a anladın ?Bayılmadan ne çıkaracaktım ? Bir yumruk atıyor g4'e girip sonra bayılıyor işte öyle olmuyor mu
Kendi ağzımla yumruk atmadı ne zaman demişim bu arada, ulan ağzıma da sahip çıkamıyorum demek ki, ben öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum sonuçta
Başka bir şey bizimkinin bayılmasında da var, sonuçta bu başka şeyler istediğin zaman istediğin yerde olabiliyorlar
İçimdekileri yazmışsınİyi adam ama ilgimi çekmemişti. Sevindim ölmesine. Çocuğunu da kesseler bari artık.