Patlamadan önce Zoro'yu da ölümsüz yapar artık.Ne güzel dedi senin ağzın öyle. Hadi umarım ki öyle olur. Law şuan pimi çekilmiş bir bomba o pim yerine takılmasın ölümleriyle bomba patlasın.
Patlamadan önce Zoro'yu da ölümsüz yapar artık.Ne güzel dedi senin ağzın öyle. Hadi umarım ki öyle olur. Law şuan pimi çekilmiş bir bomba o pim yerine takılmasın ölümleriyle bomba patlasın.
Yokta, o arada Zoro'da kaynayabilir o patlamayla.Patlamadan önce Zoro'yu da ölümsüz yapar artık.
Geçen Arc dinlenmiş, tıkkınmış hatta zıbarmış Luffy bir yumruk attıktan sonra bayılınca çok normal oluyordu amaNe idüğü belirsiz bi tırpanla üzerine böyle dinlenip hala savaşamayacak halde olursa ağzındaki kılıca tükürün
İşgalin nasıl başladığı, geliştiğini bilmiyoruz elimizde sadece sonuç var.Kaido gidip ülkeyi direk işgal etmiyor, Orochi gel bana yardım et gibisinden işleniyor. Kaido yüksek ihtimal Oden'i devreden çıkarın kişi konumunda.
Bayılmak? Ula Zoro handikapli sayılıyor şimdi ha. Yedi , tıkındı, kurtizan ile binbir gece masalı yaşadı. Komik değıl.Geçen Arc dinlenmiş, tıkkınmış hatta zıbarmış Luffy bir yumruk attıktan sonra bayılınca çok normal oluyordu ama
NE demek istedin anlamadım, Zoro'nun yancısımı olacak?Yokta, o arada Zoro'da kaynayabilir o patlamayla.
Kim bilir son mesajımdan ne anladın Hasan, iyice düşünmem lazım bu konu hakkındaBayılmak? Ula Zoro handikapli sayılıyor şimdi ha. Yedi , tıkındı, kurtizan ile binbir gece masalı yaşadı. Komik değıl.
Yumruk?Geçen Arc dinlenmiş, tıkkınmış hatta zıbarmış Luffy bir yumruk attıktan sonra bayılınca çok normal oluyordu ama
Hayır, ölür demek istedim, kısasa kısas. Ölümsüzlük konusu da benim kırmızı çizgim.NE demek istedin anlamadım, Zoro'nun yancısımı olacak?
Ben de Zoro'ya kaynayabilir diye okuyorumHayır, ölür demek istedim, kısasa kısas. Ölümsüzlük konusu da benim kırmızı çizgim.
Gerçekleşmeden olacakmış gibi konuşulması, yok ona yok buna yok şuna kullanacak denilmesine gelemiyorum. Defalarca açıklamasını da yaptım bunun.