amin. Hadi inşallahBu Oda denen adam hızını alamayıp Bepolarıda öldürtür.
Ne idüğü belirsiz bi tırpanla üzerine böyle dinlenip hala savaşamayacak halde olursa ağzındaki kılıca tükürünBenim tanıdığım Zoro yaralıyım falan demez gider dalar xD
Dof'un intikamı alınır işte ekmek sevmeyen yancıdan.Bu Oda denen adam hızını alamayıp Bepolarıda öldürtür.
Olmamış. Gülmek yakışıyor ona
Bepoların ölmesiyle Doffy intikamı mı?? Bu kadar asağılama görmedim.Dof'un intikamı alınır işte ekmek sevmeyen yancıdan.
Bekliyorum.amin. Hadi inşallah
Katılıyorum, mukavemet göstermişler mi yoksa direnememişler mi İşgalin içeriği bize biraz netlik kazandırır.İşgalin tam olarak nasıl olduğunu görmediğimiz için bir şey diyemem. Bekleyelim.
Ne güzel dedi senin ağzın öyle. Hadi umarım ki öyle olur. Law şuan pimi çekilmiş bir bomba o pim yerine takılmasın ölümleriyle bomba patlasın.Bu Oda denen adam hızını alamayıp Bepolarıda öldürtür.
Kaido gidip ülkeyi direk işgal etmiyor, Orochi gel bana yardım et gibisinden işleniyor. Kaido yüksek ihtimal Oden'i devreden çıkarın kişi konumunda.Şu Wano’da 4-5 tane Amiral gücünde adam varsa ya da komutan seviyesinde diyelim hadi zorlayalım 2 tane Amiral çıksın Oden-Yasu bunlara Amiral çekelim.
Kawamatsu, Luffy’nin yanındaki dede, Shutenmaru vs bunlara da komutan seviyesi diyelim ona da eyvallah.
Peki akıllardaki tek soru 2 Amiral+3 komutan seviyesindeki Wanoyu Kaido nasıl ele geçiriyor? Sadece 5 adam saydık bunlar zaten Yonko’nun 5 as adamına denk sayılır.
Bize gösterilen karakterler sizin sandığınız kadar güçlü değil öyle olsaydı Wano işgal edilmezdi Kaidonun kafasını keser Wano girişine asarlardı.