Olabilir tabi. Şu anlık Oda iyi gaza getirdiği için de öyle düşünce olabilir.Tuzağa çekseler bile o kadar güçlü adamın karşı tarafa zarar vermeden bu kadar yıkıcı hasar bırakması bana pek mantıklı gelmedi. Belki ileri de çok çaresiz bir senaryoya maruz bırakıldıklarını açıklar o zaman amenna mantıklı der geçerim ama şu an görünür de ben ne Komutan ne de Amiral seviyesinde adam görebiliyorum.
Elbette. Shutenmaru aşağı yukarı Jack kalibresinde olduğunu gösterdi zaten. Diğerleri de öyledir keza.Ha pardon o zaman. Ben yanlış anladım.
O üç samuray için Jack seviyesi görmek bence de abartılı olmaz. King ve Queen kadar güçlü olmak zorunda değiller.
Bana pek mantıklı gelmedi hani festivalde sarhoşken falan bunları yakaladılarsa bilemem ama diğer türlü Kaido ve tayfasıyla kafa kafaya gelebilecek pek adam yok bence öyle olsaydı bi direnme falan görürdük.Orochi muhabbeti var sadece. O da Wano'dan önceydi.
Orochi hariç denmedi. Orochi de Wano öncesi gayet doğal bir beklentiydi. Hyogo da olur canım.
Kaido çok güçlü, içeriden ihanet de var. Ayrıca her komutan bir de değil. Komutan seviyesi çok uçuk bir seviye değil. Shutenmaru gayet kafa kafaya çarpışabilir Jack'le.
20 yıl olmuş sırf bu an içinBu Hyoride biri ölse de sarılsam biri yaralansada sarılsam biri bayılsa da sarılsam bu ney ?
Özellikle kılıç ustası diye kim gömmüş? Aksine özellikle kılıç ustası diye baya baya abartma var. O sıra çoğu kişi karşı çıkıyor, karşı çıkılıyor diye özellikle kılıç ustası diye gömülüyor oluyor. Sonra ne mi oluyor? Bobbin gibi patlıyorlar. Ama bazıları ölü rolüne yatıyor. Yok beyim yok. O 'özellikle kılıç ustası diye gömülüyor ' değil tam tersine o 'özellikle kılıç ustası diye övülüyor' olacak.Zorunda derken o manada demedim. Herkes görmek zorunda değil tabi. Özelikle de kılıç ustası diye gömülüyorsa
Kadın kurtizan la ne bu duygusallık..20 yıl olmuş sırf bu an için
Bilmem Bak senin şu hain Doffy ve CC yüzünden gülüyorlarmış. Mimiklerini aldırmışlar Tokonun felan. Kızdım avatarındaki adama geneKadın kurtizan la ne bu duygusallık..
Şşşş öyle deme 20 yıl boyunca kehaneti bekliyor “ o arada da işte bişiler bişiler.” Kurtizanlık onun maskesi anlayacağın ))))Kadın kurtizan la ne bu duygusallık..