O bakış tamamen Kaido reisin saldırısının geleceğini anladığı için. Kaido vurdu toprak attılar. Özet bu. Bu hayvan daha öfkelenmedi bile. Bir de Shanks bunlarla aynı klasmanda. Lütfü daha coook acemi bu hayvanlar için
OP evreninde 10 yıl sonra.
Yoldaşların mı ? İşte bu noktada yanıldın. @Alpamis tek tabancadır tek başına ateş eder.Bana gelen ilk spoilerda Luffy'nin teke gittiği söylendi. Bunu ilk Discord üzerinden @Tombe ile paylaştım, inanmadı. Foruma yazacaktım, vazgeçtim. Hem inanması güç bir iddiaydı, hem de sen ve yoldaşların üzülmesin istedim.
Atmıştım da yine atayım. :/Kaido tekniğinin ismini söylemese, TEK attıktan sonra nasıl bir kral olacan babuş demese, Luffynin 3. Kişinin gözünden baygın vaziyeti gösterilmese Luffy geleceği gördü diyebilirdik ama belirttiğim nedenler engelliyor maalesef.
Sonrası belli değil. Umut güzel bir şey...Bana gelen ilk spoilerda Luffy'nin teke gittiği söylendi. Bunu ilk Discord üzerinden @Tombe ile paylaştım, inanmadı. Foruma yazacaktım, vazgeçtim. Hem inanması güç bir iddiaydı, hem de sen ve yoldaşların üzülmesin istedim.
Kesinlikle.Olması gereken oldu.
Geleceği gördü demiyorum, aklıma bile gelmemişti birileri bahsedene kadar ki Luffy bu kadar erken ustalaşamaz diyorum ama hangi koşullar engelliyor? Katakuri geleceği gördüğünde Gear 4 ismini biliyor, konuşulacak şeyleri biliyor, yiyeceği atağı biliyor. Bunun gelecek görme olmamasının tek sebebi her türlü tek yiyecek Luffy'nin sonunu geciktirmemek.Kaido tekniğinin ismini söylemese, TEK attıktan sonra nasıl bir kral olacan babuş demese, Luffynin 3. Kişinin gözünden baygın vaziyeti gösterilmese Luffy geleceği gördü diyebilirdik ama belirttiğim nedenler engelliyor maalesef.