Kaido resmen komaya soktu Luffy'yi. Yaşam destek ünitesine mahkum etti. Emekliye ayırdı.Net kalkar... Oda kaldırmazsa bilemem. Ama Luffy kalkar.
Kaido resmen komaya soktu Luffy'yi. Yaşam destek ünitesine mahkum etti. Emekliye ayırdı.Net kalkar... Oda kaldırmazsa bilemem. Ama Luffy kalkar.
WB'yi uyarmıştı ya Ace ve BB için. Madem doğrudan olacakları söylüyor, inatçılık yapmanın lüzumu yok. %100 kaderciyse WB bilemeyeceğim.WB'yi ne açıdan dahil ettin?
Bunun acısı fena çıkar demedi deme...Kaido resmen komaya soktu Luffy'yi. Yaşam destek ünitesine mahkum etti. Emekliye ayırdı.
Law'a ne demiştin tam olarak ?Zamanında Sanji'ye de laf söyledim. Law'a da söyledim. Zoro'ya da söyleyeceğim.
Aynen tekrar cesaret edemedi.En son Enel zaten ondan sonra sıkıyorsa çizsin yeminle manga satışları düşer.
Bim poşeti.Law'a ne demiştin tam olarak ?
Torpil felan diyordunuz ne oldu ona? Torpil Kaido'nun içinde patlamış gibi duruyor.Ana karakter bir gecede düştü işte tek günde darbe. Ben hep söylüyordum op serisinde Luffy ana karakter olarak yeterince benimsenmiyor,saygı görmüyor yada fanatik olarak tutulmuyor diye.Adını bunun her ne dersen işte.Mangaka dahil Zoro için farklı mesela dünya genelinde sırf Zoro için takip eden birçok kişi olabilir.Mangakayı dahil etmemin sebebi de onun bile fanlık yaptığını düşünmem.Malum adamın karizmasını katiyen çizdirmiyor.Skypiea arcta herhalde baya bir adam öldürecekti ondan yaptı sonradan vazgeçti.Bunun dışında karizmasının çizildiği bir sahne daha da göremedik.
Nasıl bilecek? Bu adamlar sürekli görüşen insanlar değil ki. Benim tahminim şu şekilde: Wb, Shanks-Mihawk düellosundan bahsederken sizin olayınız ''still fresh in my memory'' diyor yani tahminen bu adam o düellolara tanık etmiş olabilir ve o tarihten itibaren Mf öncesi buluşmaya kadar karşılaşmamış olabilirler(doğrudan).@Çörekçioğlu Luffy
Shanks'ın meyvesi bilinirdi öyle olsa. WB o kadar da mal değildir.
En güzeli de ne biliyor musun? Söylediklerimde abartı yok.Bunun acısı fena çıkar demedi deme...
Poşet.Law'a ne demiştin tam olarak ?
Aynen tekrar cesaret edemedi.