Ben Luffy'yi çok severim. Ortama uyuyorum.Senin de Luffy'e baya bir garezin varmış anlaşılan bu sayıyla görmüş olduk bu özelliğini hiç bilmiyordum bu kadar da insafsızca gömülmez.
Ben Luffy'yi çok severim. Ortama uyuyorum.Senin de Luffy'e baya bir garezin varmış anlaşılan bu sayıyla görmüş olduk bu özelliğini hiç bilmiyordum bu kadar da insafsızca gömülmez.
Çok da severim.
Bellamy bunu beğenmiş midir?Çok da severim.
Forumun %95'i bir gecede Luffy karşıtı oldu.Senin de Luffy'e baya bir garezin varmış anlaşılan bu sayıyla görmüş olduk bu özelliğini hiç bilmiyordum bu kadar da insafsızca gömülmez.
Sevgili Luffy fandaşcığım o iş öyle olmayacak bu arc bence hiç aklımıza gelmeyen şeyler olacak. İsterse bütün novalar birleşsin o iş yaş hele Luffyciğim kendi başına düşüremez bu bölüm bunu gösterdi ki en güçlü haliyle daldı bir de ... Ekstra bir şey çıkacak bu arc bir nevi MF arc ı gibi... Her an herkes bir yerlerden çıkacakmış gibi geliyor.Luffy'nin bu duruma düşmesi mantıksızlık değilse Kaido'nun arcvsonu düşmesi de mantıksız değildir... Luffy gibi de değil arc sonu yerden kazırlar Kaido'yu.
Evet aslında hangisine daha çok yüklenildiğini merak ettim şu an.Sanji'nin malum yaptığı olayın olduğu sayı söylenenler bugünkü durumun yanına yaklaşır mı yada geçer mi şu an baya bir merak ettim.Ben Luffy'yi çok severim. Ortama uyuyorum.
Mantıklı. Bir şeytan meyvesi şart.Shanks'in zaman meyvesinin şu anki kullanıcısı olduğu yönünde bir video izlemiştim. O yüzden yaşanmış /yaşanacak olayları biliyor falan deniyordu. Wb'yi uyarması, Gorosei'yi uyarması buna bağlanıyordu.
O imana geldi artık, hasetle işi olmaz.Bellamy bunu beğenmiş midir?
Evet hiç aklınıza gelmeyen şey olacak zaten.Sevgili Luffy fandaşcığım o iş öyle olmayacak bu arc bence hiç aklımıza gelmeyen şeyler olacak. İsterse bütün novalar birleşsin o iş yaş hele Luffyciğim kendi başına düşüremez bu bölüm bunu gösterdi ki en güçlü haliyle daldı bir de ... Ekstra bir şey çıkacak bu arc bir nevi MF arc ı gibi... Her an herkes bir yerlerden çıkacakmış gibi geliyor.
Ben de.Çok da severim.