Bir de haftaya bir öğreniyoruz ki bu durumlar Luffy'nin geleceği görmesi sayesinde oluşmuşKaido resmen komaya soktu Luffy'yi. Yaşam destek ünitesine mahkum etti. Emekliye ayırdı.
Bir de haftaya bir öğreniyoruz ki bu durumlar Luffy'nin geleceği görmesi sayesinde oluşmuşKaido resmen komaya soktu Luffy'yi. Yaşam destek ünitesine mahkum etti. Emekliye ayırdı.
Sen ne diyorsun? Kalkar mı Luffy?En güzeli de ne biliyor musun? Söylediklerimde abartı yok.
İmparatorlar da bilmiyorsa kim bilecek? Tüm dünya için bir gizem mi bu durum? O kadar über bir gizem kasılacağını sanmıyorum.Nasıl bilecek? Bu adamlar sürekli görüşen insanlar değil ki. Benim tahminim şu şekilde: Wb, Shanks-Mihawk düellosundan bahsederken sizin olayınız ''still fresh in my memory'' diyor yani tahminen bu adam o düellolara tanık etmiş olabilir ve o tarihten itibaren Mf öncesi buluşmaya kadar karşılaşmamış olabilirler(doğrudan).
Ayrıca Shanks'te zaman meyvesi olsa diğerleri nasıl bilecek bu durumu? Bir odaya geçip tek başına zamanda yolculuk yapıyor falan... Bu durumun öğrenilmesi için Shanks adam akıllı bir dövüşe girmesi gerekiyor bence. Neyse çok da önemli değil ya. Zaten farazi bir durumdan bahsediyoruz.
Luffy geleceği falan görmedi, ağzının üzerine yedi sopayı. Dışarıdaki bir gözden gelecek göremez. Gördüğü gelecek, kendi gözünden olur. Katakuri'de bu böyleydi.Bir de haftaya bir öğreniyoruz ki bu durumlar Luffy'nin geleceği görmesi sayesinde oluşmuş
Kalkamayacak. Bayıldı çünkü.Sen ne diyorsun? Kalkar mı Luffy?
Bilgi destekli herhalde?Kalkamayacak. Bayıldı çünkü.
Bana gelen ilk spoilerda Luffy'nin teke gittiği söylendi. Bunu ilk Discord üzerinden @Tombe ile paylaştım, inanmadı. Foruma yazacaktım, vazgeçtim. Hem inanması güç bir iddiaydı, hem de sen ve yoldaşların üzülmesin istedim.Bilgi destekli herhalde?