Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana karakter bir gecede düştü işte tek günde darbe. :D Ben hep söylüyordum op serisinde Luffy ana karakter olarak yeterince benimsenmiyor,saygı görmüyor yada fanatik olarak tutulmuyor diye.Adını bunun her ne dersen işte.Mangaka dahil Zoro için farklı mesela dünya genelinde sırf Zoro için takip eden birçok kişi olabilir.Mangakayı dahil etmemin sebebi de onun bile fanlık yaptığını düşünmem.Malum adamın karizmasını katiyen çizdirmiyor.Skypiea arcta herhalde baya bir adam öldürecekti ondan yaptı sonradan vazgeçti.Bunun dışında karizmasının çizildiği bir sahne daha da göremedik.
Torpil felan diyordunuz ne oldu ona? Torpil Kaido'nun içinde patlamış gibi duruyor.:D
 
@Çörekçioğlu Luffy
Shanks'ın meyvesi bilinirdi öyle olsa. WB o kadar da mal değildir.
Nasıl bilecek? Bu adamlar sürekli görüşen insanlar değil ki. Benim tahminim şu şekilde: Wb, Shanks-Mihawk düellosundan bahsederken sizin olayınız ''still fresh in my memory'' diyor yani tahminen bu adam o düellolara tanık etmiş olabilir ve o tarihten itibaren Mf öncesi buluşmaya kadar karşılaşmamış olabilirler(doğrudan).

Ayrıca Shanks'te zaman meyvesi olsa diğerleri nasıl bilecek bu durumu? Bir odaya geçip tek başına zamanda yolculuk yapıyor falan...:) Bu durumun öğrenilmesi için Shanks adam akıllı bir dövüşe girmesi gerekiyor bence. Neyse çok da önemli değil ya. Zaten farazi bir durumdan bahsediyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık