İyi dövmüş aslında Luffy ama gücü yetmemiş. Chinjaoya bakarsak Garpın yumruğu G3 dengi. Luffy yerine Garpı koysan yine bir şey değişmezdi bence.Sonrası belli değil. Umut güzel bir şey...
İyi dövmüş aslında Luffy ama gücü yetmemiş. Chinjaoya bakarsak Garpın yumruğu G3 dengi. Luffy yerine Garpı koysan yine bir şey değişmezdi bence.Sonrası belli değil. Umut güzel bir şey...
Yav ben bile güldüm İso sen nasıl gülmeyeceksin?Genelde Luffy'e 'ilahi' güçler yardım ederdi ama Kaido ile Allahlari bile bir değilmiş. Herif İlahi Yıldırım'ı bir çaktı, Luffy patlamış balon gibi savruldu.
Ulan bu sahne bana resmen iç çatışma yaşattı. Tam üzülecek gibi oluyorum sonra bir gülme geliyor
Valla seninki ihanete kayıyor Musti Hasan'a destek ol la azıcıkYav ben bile güldüm İso sen nasıl gülmeyeceksin?
Benim aklıma yatmadı açıkçası. Luffy'nin bile Kaido'nun yüzünü vurduğunu göstermişken (eğer sopa vuruşu ile tek attıracak olsaydı) ben Kaido'nun Luffy'ye vuruşunu da gösterirdi diye düşünüyorum. O yüzden son sayfa hala birçok şeye gebe olabilir.Vurduğu an yok sadece, ağzının üstüne geçirmiş. Kan sıçramış her yere, sonra da yere düşüyor zaten.
Orjinallik olarak favori karakterim oldu şimdiden. Tipi, tavırları çok iyi ya; çok gülüyorum bu adamaShutenmaro o tipiyle çok kuul yav . Aşırı soğukkanlı Kaido orda adam hiç korkmuyor gibi zamanında da dövüşmüşler ona rağmen Kaido peşinde adamım ol diyor
Garp'ın bir şeyini görmedik.Tam belli etmiyor ki sonradan istediği gibi çizebilsin.. Garp'ı o yüzden yorumlamıyorum.İyi dövmüş aslında Luffy ama gücü yetmemiş. Chinjaoya bakarsak Garpın yumruğu G3 dengi. Luffy yerine Garpı koysan yine bir şey değişmezdi bence.
Onu dedikten sonra kaç kişiye yenildiğini sayamadım. Lucciden tek yediği mevzu da var tabi :/İmkansız o. Zoro "bir daha hiç yenilmeyecem!" dedi ya artık tamam. :/ Kimse bir şey yapamaz daha. Kılıççı rakipler için geçerli tabi.
@amaneden
E hadi kalksın o zaman.
Banada aşırı sempatik geliyor Shuten reis.Orjinallik olarak favori karakterim oldu şimdiden. Tipi, tavırları çok iyi ya; çok gülüyorum bu adama
Benim aklıma yatmadı açıkçası. Luffy'nin bile Kaido'nun yüzünü vurduğunu göstermişken (eğer sopa vuruşu ile tek attıracak olsaydı) ben Kaido'nun Luffy'ye vuruşunu da gösterirdi diye düşünüyorum. O yüzden son sayfa hala birçok şeye gebe olabilir.
Ayrıca saldırının ismiyle saldırı şekli de tuhaf değil mi? Kaido orda vurmak yerine şok/ yıldırımvari gibi daha kendine özel bir tarzda saldırı yapmış olamaz mı? Önceki saldırıları hep bu doğa şeyleri ile ilgiliydi sanırsam. (İnanmama konusunda ısrarlı gözükebilirim ama şu an elden başka bir şey gelmiyor )