Sanji az daha zorlasa power up alacaktı kaptanını döverken, öyle hırs yapmıştı. Zoro da yeni aşure modu açar artık.Sonra Luffy'e dalıp ben Kaidou'nun tayfasına katılacağım, sen zaten Korsanlar Kralı olamazsın deyip Luffy'nin dişini de kırar belki
Sanji az daha zorlasa power up alacaktı kaptanını döverken, öyle hırs yapmıştı. Zoro da yeni aşure modu açar artık.Sonra Luffy'e dalıp ben Kaidou'nun tayfasına katılacağım, sen zaten Korsanlar Kralı olamazsın deyip Luffy'nin dişini de kırar belki
Tamayı bulup kurtarır umarım.Bu Zoro abdisi nerede deniliyor da sırf "Ben demiştim." diyebilmek için ağaçların arasından gizlice Luffy'yi izliyor olmasın sakın? Beklerim hani.
Reyis göstermediklerini gösterse yeter de artar bileSanji az daha zorlasa power up alacaktı kaptanını döverken, öyle hırs yapmıştı. Zoro da yeni aşure modu açar artık.
Hiçbir şey göstermesine gerek yok. Luffy'yi tekerlekli sandalyeyle oradan uzaklaştırsın yeter. :SReyis göstermediklerini gösterse yeter de artar bile
Tamam emojisi bunun içindi işte.Hiçbir şey göstermesine gerek yok. Luffy'yi tekerlekli sandalyeyle oradan uzaklaştırsın yeter.