Zoro şuan ağaclıkların arasın da izliyor. Dövüşün bitmesine fırsat kollayıp sağ gözünü açacak ve Kamui yapıp boş bir mekanda dövüşecekler. ve zoro aşhura açıp Kaido'nun kellesini kesecek. (son)Sonuç;
Zoro kayıplara karışır xD
Zoro şuan ağaclıkların arasın da izliyor. Dövüşün bitmesine fırsat kollayıp sağ gözünü açacak ve Kamui yapıp boş bir mekanda dövüşecekler. ve zoro aşhura açıp Kaido'nun kellesini kesecek. (son)Sonuç;
Oda gene Zoro'yu koruyor. Tabii Law gibi poşetmişçesine beklemeyeceği için...Sıra ben de! Sen dalmasan ben dalacaktım...
Sonuç;
Hasarları hızlı iyileştiriyor zaten uyanmış zoanlar bu bilinen bir şey İmpel Down’danBir teoride uyanmış zoanların hasar iyileştirme konusunda çok iyi olduğunu söylemiştik. Kaido meyvesini bu seviyede kullanıyorsa ki hiç şaşırtıcı olmaz, meyvesinin asıl özelliği bu olmamasına rağmen Marco kadar hızlı bir iyileşme süreci olabilir bu adamın. Beklerim yani bu angustan
Wooaaa! Başka neler olur mesela?Zoro şuan ağaclıkların arasın da izliyor. Dövüşün bitmesine fırsat kollayıp sağ gözünü açacak ve Kamui yapıp boş bir mekanda dövüşecekler. ve zoro aşhura açıp Kaido'nun kellesini kesecek. (son)
Şimdi bana Zoro'nun mensup olduğu milliyeti söyle bana :SOda gene Zoro'yu koruyor. Tabii Law gibi poşetmişçesine beklemeyeceği için...
Ufak bir güncelleme yaptım bir daha bak.
Forumun bugün maşallahı var .