Güzel günler çok yakında. Luffy bu durumları atlatacak elbet. Acı yoksa zafer de yok.
Olabilir. Darbeleri almadan önce küçümsemekten çok bu saldırılar boru değil der gibi bakıyor ama finalde hiçbir iz yok. Bir gariplik varÖlümsüzlüğünü müthiş iyileşme gücüne bağlıyorum ben.Yaşlanmiyor,yaralanınca iyileşiyorsun.
Avatarlarımız alt alt çok güzel oldu lan lsadfjşldfasBu Zoro abdisi nerede deniliyor da sırf "Ben demiştim." diyebilmek için ağaçların arasından gizlice Luffy'yi izliyor olmasın sakın? Beklerim hani.
Onu düşünecek kafa yok onda, ama Kaido şöyle Lufy'yi bir güzel Zoro'nun yanına uçursaydı güzel olurdu.Bu Zoro abdisi nerede deniliyor da sırf "Ben demiştim." diyebilmek için ağaçların arasından gizlice Luffy'yi izliyor olmasın sakın? Beklerim hani.
Sonra Luffy'e dalıp ben Kaidou'nun tayfasına katılacağım, sen zaten Korsanlar Kralı olamazsın deyip Luffy'nin dişini de kırar belkiBu Zoro abdisi nerede deniliyor da sırf "Ben demiştim." diyebilmek için ağaçların arasından gizlice Luffy'yi izliyor olmasın sakın? Beklerim hani.