Lufy hep böyleydi. Rosa'da bildiğin kıyım oldu ama vasıfsız amiral müdahale etmek yerine sivillerin üzerine meteor atıp körü oynadı. Bak üzüldüm şimdi. Ace'nin mirasını koruyamadılar. Mezarında ters dönmüştür.Şu kanlar içinde yatan küçücük eli gördükçe içim gidiyor ya
Ben şahsen çok eğlendim. Tek yemesini beklemiyordum tabi orası ayrı.Herkesin attığı ayrı güzel.
Luffy fanları heralde forum hayatı boyuncab öyle karanlık bir döneme girmemiştir. Bir umutla gelecek haftaki bölümü bekliyorlar.
Ölümsüzlüğünü müthiş iyileşme gücüne bağlıyorum ben.Yaşlanmiyor,yaralanınca iyileşiyorsun.Luffy bulunduğu seviye itibariyle gayet iyi bir dövüş çıkarmış. Kaido'ya yaptığı saldırılar iz bırakıyor gibi görünüyor başta ama Luffy'nin saldırıları sona erdiğinde Kaido'da bir iz göremiyoruz. Ya gerçekten hiç etkilenmiyor ya da sürekli kendini iyileştiren garip bir gücü var. Etraftaki insanların tepkisi de garip. Luffy'e "ne yapıyor la bu mal Kaido bu saldırılardan etkilenmezki sen şaka mısın?" dercesine mi bakıyorlar yoksa cesaretinden, çabalamasından ve saldırı gücünden etkileniyorlarmı belli değil.
Aradaki seviye farkı çok fazla. Luffy Kata'yı bile tatminkar bir şekilde yenmemişken en azından o seviye bir dövüş daha çıkarıp ardından bir amiral ile karşılaşması gerekirken bütün bunları atlayıp Yonkou ile karşılaşması çok kötü oldu. Efsane amiral üçlüsü bile 1 vs 1'de yonkou karşısında çok bir şey yapamaz anasını satayım. Yok böyle olmayacak direk 5-10 sene sonrasını izleyelim daha iyi.