Valla ben endişeliyim bu konuda Vereceğine dair beklentim daha fazla.Şu bahsettiğin şey olsun Op'u bırakırım. Net!
Kaido konusunda beklentilerim en üst seviyede şuan. O yüzden yapmaz diyorum ben.
Aynen, zaten adamı ne zaman gösterse ya başı ağrır ya da içki içer falan. Şöyle adam akıllı bir halini göremedikVerecek gibi duruyor. :/
Law en sevdiğim nova(bizimkiler dışında) ama artık tayfanın yakasını bıraksa iyi olur. Bir yerden sonra sıkıyor. Nerede olduğunu hiç merak etmiyorum açıkçası.Amaan boşver
Law nerde sen onu söyle.
Tek başına yenerse batırmaması mümkün değil. Afedersin danaya girer gibi girmeleri lazım.luffy kaido'yu nasıl yeneçek en cok onu merak ediyorum umarım batırmaz
Muhtemel senaryoda bana göre Kaido'nun muhattabı BM olur o sırada büyük bir kaçış başlar . Belki tüm ada bile kaçabilir . Öyle bir şeyler bekliyorum. Luffy'nin kaçacak tek yeri var zaten o da ShanksBen de istiyorum açıkçası. Tayfayı şöyle bir ezsin isterim. Tayfanın gerçek bir yonko dehşeti yaşamasını isterim. Ama işte Oda ister mi bunu o konuda şüpheliyim. Hele Nami ve Chopperların Bm karşısında yalancıktan ''ay ölüyoruz, ay gidiyoruz'' haykırışlarını görüp elini kolunu sallaya sallaya kurtulduktan sonra iyice bir ezilmelerini istiyorum açıkçası.
Belki öyle belki değil ama bu göreceli bir şey. Ne yapması lazım övülmesi için? Senin kriterin neler? Bazı karakterler vardır misal Shanks gibi toplasan 5 kare görünür ama insanlar tapar. Kim karakterler vardır misal Foxy gibi nefret ettirir.Herhalde manga aleminde adam akıllı hiçbir şey yapmayıp da konudaki gibi bu kadar saçma derecede övülen tek karakter Zoro'dur.
Edit: Pardon herhalde dedim kesin Zoro'dur.
Beklemedeyim...Şimdiden bırak bence.
Kek arc bitti gitti ama nasıl geçti bana sor, bırakmanın eşiğine geldim, öyle bir arcı daha çekmem!Valla ben endişeliyim bu konuda Vereceğine dair beklentim daha fazla.
"Kaido sama şu an üzgün modunda, tam gücünü kullanamıyor." :/Aynen, zaten adamı ne zaman gösterse ya başı ağrır ya da içki içer falan. Şöyle adam akıllı bir halini göremedik
Kaido şu an ağlıyor lütfen daha sonra indirmeye gelin."Kaido sama şu an üzgün modunda, tam gücünü kullanamıyor." :/
Zoro'ya bakarsak uzun süredir zorlanmadan savaştığını görüyoruz. O yüzden Oda 'dan kaynaklı bir durum bence.Fanları da gücünü bilmeden abartıyorlar bazen.Belki öyle belki değil ama bu göreceli bir şey. Ne yapması lazım övülmesi için? Senin kriterin neler? Bazı karakterler vardır misal Shanks gibi toplasan 5 kare görünür ama insanlar tapar. Kim karakterler vardır misal Foxy gibi nefret ettirir.