Umarız Oda, Kaido'ya alkol krizi ya da günlük değişen modlar gibi bir durum vermez de sağlam bir yonko görürüz artık.
Şu bahsettiğin şey olsun Op'u bırakırım. Net!Umarız Oda, Kaido'ya alkol krizi ya da günlük değişen modlar gibi bir durum vermez de sağlam bir yonko görürüz artık.
Kaido konusunda beklentilerim en üst seviyede şuan. O yüzden yapmaz diyorum ben.Umarız Oda, Kaido'ya alkol krizi ya da günlük değişen modlar gibi bir durum vermez de sağlam bir yonko görürüz artık.
Verecek gibi duruyor. :/Umarız Oda, Kaido'ya alkol krizi ya da günlük değişen modlar gibi bir durum vermez de sağlam bir yonko görürüz artık.
Umarız Oda, Kaido'ya alkol krizi ya da günlük değişen modlar gibi bir durum vermez de sağlam bir yonko görürüz artık.
Şimdiden bırak bence.Şu bahsettiğin şey olsun Op'u bırakırım. Net!
Amaan boşverYav sen beni hep yanlış anlıyorsun. Herkes istediği gibi Zoro'dan bahseder. İstersen Zoro'ya küfür et. Beni ilgilendirmez. Sen rahatsız olduğun şeyi söylerken aynısını kendin yapıyorsun demeye çalışıyorum. Belki de ben yanlış anlatmışımdır. Sen kusura bakma. Neyse.
luffy kaido'yu nasıl yeneçek en cok onu merak ediyorum umarım batırmazVerecek gibi duruyor. :/
Law fabrikaları inceliyor bence .Law nerde sen onu söyle.