Mangaya göre 10 ila 15 gün kadar bir süre geçiyor.Simdi zoudan luffyler kek adasina 2 3 gunde gitse kek adasinda 1 2 gun kaldilar hadi 2 3 gun olsa o sac nasil o kadar hizli uzar ?
Mangaya göre 10 ila 15 gün kadar bir süre geçiyor.Simdi zoudan luffyler kek adasina 2 3 gunde gitse kek adasinda 1 2 gun kaldilar hadi 2 3 gun olsa o sac nasil o kadar hizli uzar ?
Valla tetikte ol bundan sonra her an herşey olabilir diyeyim.Valla şikayete engel mi sanıyorsun
Zou'dan WCI'ya gidene kadar 1 ay döngüsü geçti gibi gözüküyor...Simdi zoudan luffyler kek adasina 2 3 gunde gitse kek adasinda 1 2 gun kaldilar hadi 2 3 gun olsa o sac nasil o kadar hizli uzar ?
Sence o surede sac toplanir mi ? Yani o hale gelecek kadar uzar mi ? O kadar kisa sacMangaya göre 10 ila 15 gün kadar bir süre geçiyor.
Sence 1 ayda bir sac o kadar hizli uzar mi ? Toplanacak kadar ?Zou'dan WCI'ya gidene kadar 1 ay döngüsü geçti gibi gözüküyor...
Bilmiyordum bunu. Çok iyiymiş teşekkürler.redditte gördüm atıldımı bilmiyorum (911 renkli ingilizce) https://little-garden.fr/manga/one-piece-va/chapter-911/
Sence o surede sac toplanir mi ? Yani o hale gelecek kadar uzar mi ? O kadar kisa sac
off lutfen şaşırma hahahah